Am lansat noul panou de control Zooku

Suntem incantati sa va anuntam ca noua versiune a panoului de control Zooku a fost lansata si reprezinta un upgrade major la design si functionalitate. Noul panou de control a primit si un nou nume, myZooku. Procesul de creare a noului panou a fost inceput acum 9 luni cu scopul de a oferi clientilor Zooku o alta experienta in administrarea site-urilor. Noi credem ca noul panou myZooku este simplu, atractiv si prietenos, dar va lasam pe voi sa decideti acest lucru 🙂 .

 

Ce este diferit la aceasta noua versiune?

Primul lucru pe care il veti observa la autentificarea in panou este noul design. Am simplificat design-ul si i-am oferit un aspect modern, minimalist, astfel incat utilizarea acestuia sa fie cat mai placuta si lipsita de dificultati. Ce inseamna acest lucru? Un panou aerisit in care se pot observa rapid toate elementele care doriti sa le accesati.

art 22

art 222

art 2222

 

In partea superioara langa logo-ul Zooku, care a primit de asemenea un nou aspect, am adaugat un meniu rapid cu ajutorul caruia se poate face trecerea foarte usor intre sectiunile de configurare si administrare.

meniu4

 

Panoul a fost rescris complet pentru a imbunatatii performanta si datorita elementelor de design minimaliste se incarca rapid si va arata bine indiferent de device-ul de pe care se acceseaza.

 

Ce urmeaza?

Vom continua cu imbunatatirea panoului prin adaugarea de noi functionalitati, precum o interfata de administrare backup si un sistem de ticketing.

b1b3

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.