Am lansat pachetul de gazduire All Inclusive!

Ce poate fi mai bun decat un pachet combinat cu de toate?

Pe scurt: am creat un pachet special, care are tot ce e mai bun pentru site-ul tau:

– Hosting de cea mai buna calitate
–  Domeniu cu extensia .COM (gratuit)*
–  Certificat SSL pentru securitate (gratuit)*
–  Pachet Sendmachine pentru email marketing (gratuit)*

 

Pe langa pachetul de gazduire, am adaugat si platforma de WordPress, se instaleaza printr-un simplu click din panoul de administrare Zooku.

 

E simplu! Trebuie doar sa parcurgi pasii de mai jos:
1. Alege domeniul .com preferat
2. Selecteaza abonamentul
3. Achita proforma
4. Bucura-te de gazduire la un nou nivel

 

Acceseaza https://www.zooku.ro/gazduireallinclusive pentru mai multe detalii.

 

*Serviciile gratuite au valabilitate un an

 

Pachetul de hosting este cheia sucesului in mediul on-line. De aceea, ne-am gandit sa cream un pachet complex, simplu de administrat, pentru care va oferim asistenta.

 

De ce WordPress?
WordPress este cel mai popular instrument pentru creare si administrare site-uri web. Avantajul utilizarii unui astfel de instrument este multitudinea de template-uri pe care acesta le pune la dispozitie, majoritatea fiind gratuite. Se instaleaza usor, doar prin cateva click-uri.
  • Actualizarile si adaugarile de continut sunt foarte usoare. Probabil este motivul principal pentru a folosi un CMS .
  • Majoritatea site-urilor pot fi administrate usor si iti permit administrarea rapida a textelor si imaginilor. Pe langa aceasta, cu putina munca se pot seta module personalizate si arii de text, care odata implementate pot fi administrate foarte usor de catre oricine, fara a fi necesare cunostinte avansate de operare pe calculator.
  • Integrarea SEO este ceva despre care se vorbeste tot mai des. Sunt o multime de plugin-uri pentru WordPress care pot fi instalate si te pot ajuta sa optimizezi rezultatele afisate de motoarele de cautare pe internet. Aceste plugin-uri permit setari de baza SEO pe fiecare pagina, inclsiv Meta Titluri, Meta Descirere si tag-uri H1 (cuvinte cheie pe baza carora se face afisarea site-ului in rezultatele cautarii).
  • Posibilitati E-Commerce flexibile. Exista plugin-uri create pentru aplicatii de E-Commerce, care se pot integra in tema actuala utilizata, astfel incat permit cumparaturile on-line, transmiterea comenzilor, chiar si livrarea acestora. Exista o gama larga de solutii E-Commerce pentru aproape orice tema de WordPress folositi, iar majoritatea sunt gratuite.
  • Optimizare pentru PC/Tableta/Telefon. Alegerea unei teme responsive pentru site este cea mai buna si mai eficienta metoda pentru a-i asigura utilizatorului de PC/Tableta/Telefon o experienta placuta navigand pe site-ul tau. Intr-un site responsive, singurul lucru care ar trebui schimbat este layout-ul in functie de aparatul de pe care este accesat (tableta, telefon etc). WordPress ofera teme simple si responsive, iar in mainile unui developer iscusit se poate crea un site complex, dar personalizat.
  • Blog incorporat. WordPress s-a lansat ca si platforma de blogging, apoi s-a modificat considerabil, insa blogul a ramas esenta platformei. Drept urmare, setarea si administrarea unui blog sunt simple.
  • Companiile mari il utilizeaza. Platforma este flexibila si este folosita incepand de la blog-uri simple pana la site-uri structurate, complexe. Unul dintre argumentele utilizarii WordPress este numarul mare de companii care il utilizeaza cu renume in industria internationala.
  • Comunitate a dezvoltatorilor mare. Comunitatea dezvoltatorilor WordPress este cea mai mare cunoscuta pana in prezent. Utilizatorii imbunatatesc in permanenta software-ul, dar si creeaza sau revizuiesc teme personalizate.  Exista forumuri unde orice utilizator poate contribui, pune intrebari, sau raspunde. In prezent, mai bine de 24% dintre site-urile existente folosesc o tema WordPress, iar numarul acestora este in crestere. Popularitatea acestuia atrage dezvoltatori talentati dar si utilizatori pasionati, iar unul dintre lucrurile incredibile referitoare la acest sistem este ca oricine poate sa contribuie.
In concluzie, WordPress uneste simplicitatea pentru editori si utilizatori cu o complexitate vasta pentru dezvoltatori.

Autor Brandusa Moldovan

Sunt membra a echipei Zooku Solutions, iar scopul meu este sa iti ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.