Concursul din luna octombrie s-a incheiat!

In urma extragerii la sorti din data de 4 noiembrie au fost desemnati castigatorii celor 3 pachete de gazduire business:

1. Onisor Adrian – “Multumesc myHost. In timp am avut ocazia sa incerc mai multe servicii de gazduire, unele chiar aveau o prezentare pe internet foarte buna, dar experientele neplacute au inceput imediat. Cu myHost este DIFERIT. Se simte utilitatea unui sfat, intelegerea unei cereri, se simte in primul rand relatia umana care se creeaza. Astfel, beneficiind de servicii de calitate, pot recomanda serviciul de gazduire myHost fara retinere. Astazi m-au surprins cu o bonificatie. Sunt un client multumit! Tu?”

2. Peter Zsolt

3. Paul Gabriel Fratila – “Multumesc pentru premiu. Este o surpriza pentru mine. Sunt client de peste 6 ani si sunt multumit de serviciile myHost. Orice solicitare avuta in aceasta perioada si-a gasit rezolvarea cu promptitudine si profesionalism. Tineti-o tot asa.”

Multumim tuturor celor care au participat la concursul nostru si va invitam sa va inscrieti si la viitoarele concursuri organizate de myhost.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.