Comodo devine Sectigo

ROSELAND, NJ (Comodo CA), cea mai mare autoritate comerciala de certificare comercială din lume si lider in domeniul solutiilor de securitate web, s-a redenumit Sectigo. Compania si-a dezvaluit noul nume pentru a limita confuzia pietei si pentru a reprezenta mai bine largimea si directia solutiilor sale.
Politicile de confidențialitate, mărcile comerciale, brevetele și termenii și condițiile sunt disponibile pe site-ul web al Sectigo Limited.

Sectigo ofera solutii de securitate web pentru intreprinderi mici, medii si intreprinderi mari, pentru a proteja angajații, clientii, proprietatea intelectuală si marcile de amenintarile online.

Despre Sectigo

Sectigo (fostul Comodo CA) furnizeaza produse de securitate web care ajută clientii sa protejeze, sa monitorizeze, sa recupereze si sa gestioneze prezenta lor pe web si dispozitivele conectate. Fiind cea mai mare autoritate de certificare comerciala de incredere a intreprinderilor la nivel global pentru mai mult de 20 de ani, cu peste 100 de milioane de certificate SSL emise in peste 200 de tari, Sectigo are performanta si experienta dovedita pentru a raspunde nevoilor in crestere pentru asigurarea peisajului digital actual. Pentru mai multe informatii, vizitati www.sectigo.com.

Ce e diferit?

Ca si structura de baza, serviciile sunt acelasi, nivelul de securitate mentinandu-se la acelasi nivel ca si pana acum.
Sistemul de comanda sau reinnoire certificat este acelasi, chiar daca a fost initial emis de catre Comodo. Certificatul va fi reinnoit prin aceeasi procedura ca si acum, insa emitentul va aparea Sectigo.

Autor Brandusa Moldovan

Sunt membra a echipei Zooku Solutions, iar scopul meu este sa iti ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.