Va anuntam ca din 1 noiembrie domeniul .SO a fost oficial relansat de Registrul National din Somalia. Inregistrarea domeniului va fi disponibila pentru orice persoana din 1 martie 2011, pana atunci se va trece prin urmatoarele etape:

1) Sunrise Period 1 – 30 noiembrie, 2010
Doar detinatorii de marci inregistrate (inregistrate pana la 1 ianuarie 2010) pot aplica la inregistrarea unui domeniu .SO in perioada “Sunrise”. Daca exista mai mult de un aplicant pentru acelasi domeniu, se va inregistra dupa un proces de licitare. Perioada minima pentru inregistrarea domeniului este de 3 ani.
2) Sunrise Auction 1 – 15 decembrie 2010
Procesul de licitare pentru domeniile .SO cu mai mult de un aplicant
3) Land Rush 16 decembrie 2010 – 9 februarie 2011
Orice persoana poate aplica penru inregistrarea domeniilor .SO, care nu au fost inregistrate pana la aceasta data. Daca sunt mai multi aplicanti pentru acelasi domeniu, va fi un proces de licitare pentru acel domeniu. Perioada minima pentru inregistrare este de 1 an.
4) Land Rush Auction 10 – 28 februarie 2011
Procesul de licitare pentru domeniile cu mai multi aplicanti
5) General Availability 1 martie 2011
Orice persoana poate inregistra un domeniu disponibil .SO

Daca majoritatea numelor de domenii usor de memorat cu extensiile existente sunt deja ocupate, aveti rara ocazia de a inregistra un astfel de nume, disponibil doar cu extensia .SO

Pentru mai multe informatii legate de preturi, proceduri de inregistrare, va rugam sa ne contactati. Zooku (myhost) este registrar acreditat pentru domeniile .ro .eu, dar ofera spre inregistrare si alte 56 de extensii internationale si generice. De asemenea ofera servicii de hosting (gazduire) in Romănia pe o infrastructura de tip cloud computing. Printre clientii gazduiti fiind site-urile Neogen, Bestjobs.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.