Email frauda: “NOTIFICATION – Your Email Storage Full!!!”

M-am amuzat azi dimineata cand am gasit acest email in Inbox. Se pare ca ne-a venit si noua randul sa primim astfel de mesaje frauduloase. E de apreciat totusi ca expeditorul chiar si-a dat silinta, scriind cu o abordare formala, iar gramatica e respectata cu sfintenie.

Probabil l-ai primit sau urmeaza sa il primesti si tu, iar continutul spune asa:

 

You have used up your email storage limit to 99.9% as defined by your Administrator. You will be blocked from sending and receiving messages if not re-validated within 24hours.
Kindly click on your email below for quick re-validation and additional storage will be updated automatically
Regards,
E-mail Support 2018.

 

Repet, din nou: nu lua in seama astfel de mesaje.
Chiar daca scrie Zooku in titlu, in continut, in semnatura, in email, noi NU trimitem astfel de emailuri, nu stergem conturi decat la cerere din partea administratorului contului si cel mai important, NU trimitem notificari in limba engleza.
Toate mesajele noastre sunt trimise in limba romana si nu vom cere niciodata bani in avans pentru a debloca un serviciu.
Nu e stilul nostru, nu facem asa ceva.

 

Daca mai primesti astfel de emailuri sau asemanatoare si ai dubii, scrie-ne un email sau apeleaza-ne pe numarul de suport, mai socializam si te vom lamuri daca mesajul a fost trimis de catre noi sau nu.
Sa ai o zi in siguranta!

Autor Brandusa Moldovan

Sunt membra a echipei Zooku Solutions, iar scopul meu este sa iti ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.