Ce ai zice daca milioane de oameni ar afla despre oferta ta, numai prin intermediul Internetului, gratie paginilor tale web aflate la dispozitia vizitatorilor 24 de ore din 24, 7 zile din 7?

Avand un website, toate documentele pe care le ai le poti stoca pe server sau le poti transfera dintr-o parte in alta, pe internet sau le poti organiza folosind hyperlink-uri pentru un acces rapid. Nu mai este nevoie sa irosesti din timpul tau cautand in teancuri de hartii sau sa iti faci probleme ca s-a pierdut o factura. Accesand panoul de administrare al domeniului vei gasi tot ce iti trebuie cu un simplu click.

Cum faci? Ei bine… e mai simplu decât crezi!
Fiindca prezenta pe internet incepe cu rezervarea, alocarea unei adrese pe internet, iti punem la dispozitie toate operatiile necesare gestionarii domeniilor: cumparare, prelungire, transfer, deblocare si consultanta de specialitate.

Dupa ce ai rezervat domeniul, urmatorul pas pe care-l ai de facut este de a cauta un loc unde sa gazduiesti site-ul. Un astfel de loc este zooku myhost.
Serviciul de gazduire reprezinta de fapt un pachet de servicii de gazduire a site-ului tau ce beneficiaza pe langa publicarea site-ului pe serverul web si de alte facilitati: posibilitatea de a crea un numar nelimitat de adrese de e-mail, rapoarte despre vizitatorii site-ului, instalarea de scripturi, etc. Poti astfel sa stochezi pe server documente, imaginii si multe altele.

Ce pot face cu casutele de email?

Poti crea casute de e-mail pentru fiecare persoana sau departament al companiei. De exemplu, [email protected] va pune clientul in legatura cu departamentul tehnic. In loc sa primesti zeci de telefoane zilnic si sa fii nevoit sa pui apelurile in asteptare datorita numarului redus de angajati, mai bine creezi pentru fiecare angajat cate o casuta de email. Astfel nenumarate emailuri pot ajunge in casuta ta sau a angajatilor tai chiar si atunci cand nu se afla nimeni la birou.

Nu uita insa cel mai important lucru: gazduieste site-ul la un provider recunoscut! Vizitatorii site-ului vor beneficia in orice moment de o incarcare rapida, ceea ce inseamna o imagine mai buna, clienti multumiti si mai multe comenzi.

Nu mai pierde timpul! Da viata afacerii tale online chiar acum!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.