NOU! Domeniul .ONLINE in portofoliul Zooku

Vrei sa iti faci cunoscuta prezenta in mediul online? Vrei sa fii cu un pas inaintea concurentei? Ei bine, am adus un nou domeniu in portofoliu: .ONLINE

Nu numai ca suna futuristic, dar este al 3-lea in topul preferintelor utilizatorilor, bucurandu-se de popularitate in randul domeniilor achizitionate.

Recunoastere la nivel mondial

Inca de la lansarea pe piata, domeniul .ONLINE s-a bucurat de un real succes. In anul 2015, imediat dupa lansare, s-au inregistrat 38.000 de nume de domenii, in primele 24 de ore. In Europa, domeniul este cel mai popular. Asta o spun si vanzarile crescute in aceasta arie geografica.

Astazi, domeniul este pe locul 6 in topul extensiilor de domenii noi inregistrate.

Conform Radix, registrul care gestioneaza acest domeniu, cifrele arata in felul urmator:

– peste 834.700 domenii .ONLINE inregistrate

– peste 126.300 siteuri active cu domeniul .ONLINE

– 128 tari care cumpara domenii .ONLINE

Termenul “online” este cunoscut in toata lumea, avand astfel oportunitatea sa construiesti un brand cu recunoastere internationala.

 

.ONLINE alternativa la .COM

.COM inca se bucura de popularite, fiind unul dintre cele mai indragite domenii cumparate vreodata. Totusi, cumparatorii sunt atrasi de nou, iar .ONLINE castiga teren in fiecare zi, cu fiecare achizitie noua.

Astfel, .ONLINE devine incet, dar sigur, alternativa la domeniile .com.  Este un domeniu cu potential, o gura de aer proaspat in portofoliul de domenii deja existente. In plus, majoritatea domeniilor bune sunt deja inregistrate pe .COM. Pe .ONLINE sunt mai multe posibilitati iar combinatiile sunt nenumarate.

In concluzie, daca stai pe ganduri si nu stii ce domeniu sa iei, incearca un .ONLINE, Oricum, acolo e toata lumea!

 

 

 

Autor Brandusa Moldovan

Sunt membra a echipei Zooku Solutions, iar scopul meu este sa iti ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.