startup

In perioada 24-26 Mai a avut loc StartUp Weekend Mures, care a fost un succes, nota 10 organizatorilor. S-au creat mai multe echipe care au muncit cu pasiune la proiectele in care credeau si au depus eforturi pentru a-si atinge obiectivele pana duminca 26 Mai.

Evenimentul urmeaza acelasi model de baza in toate orasele in care se desfasoara: orice persoana care are o idee vine si o prezinta, apoi se formeaza o echipa in jurul acelei idei, astfel incat in 54 de ore sa se puna in practica planul. Weekendul a avut ca si punct culminant prezentarea a ceea ce s-a realizat, in fata unui juriu, din care au facut parte oameni de afaceri cu experienta, din Romania sau din alte tari.

StartUp Weekend a prezentat un mare interes atragand multi sustinatori si sponsori, printre care Zooku si SendMachine. Pe parcursul realizarii proiectelor, orice echipa care avea nevoie de domeniu si hosting, putea sa apeleze la serviciile noastre.

Clasamentul echipelor castigatoare la StartUp Weekend Mures a fost:

Locul 1: Kidoo

Locul 2: Play Guide

Locul 3: NGO Connect

Premii speciale:

Cel mai bun design: Fractional Ownership

Cea mai buna realizare tehnica: Play Guide

Felicitam castigatorii si le dorim succes in afaceri, iar daca doriti mai multe informatii despre cum s-a desfasurat evenimentul va invitam sa accesati pagina principala StartUp Weekend Mures sau pagina de Facebook.

 

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.