Zooku Update: Noutati in panoul de control

Stim ca timpul tau e pretios, de aceea vrem sa iti punem la dispozitie toate informatiile necesare pentru o mai buna administrare a domeniilor  gazduite la noi.

Am adaugat meniuri noi in panoul de control, la sectiunea Home:

 

Panou de control*imaginea este cu titlu informativ si unele informatii s-ar putea sa difere

Stim ca iti plac noutatile. In cazul in care ai scapat un newsletter trimis de noi, la meniul Promotii active vei si pus in tema cu promotiile de pe site-ul Zooku.

Ti se umple casuta de email si se blocheaza? Nu mai e cazul. De acum inainte, la meniul Resurse te vom informa daca spatiul disponibil in pachet e pe cale sa se consume in totalitate. Meniul va aparea doar daca ai depasiri sau te apropii de cota maxima alocata.

Ai cumparat un domeniu .ro de la un alt furnizor dar vrei sa il prelungesti prin noi incepand cu 2018? Iti vom afisa la meniul Transfera domeniu care sunt domeniile pe care poti sa le transferi in portofoliul Zooku si ne vom ocupa noi de prelungiri. Suntem Registrar acreditat Rotld iar domeniile tale sunt in siguranta la noi.

Ai primit un cupon de reducere de la noi si nu mai stii unde l-ai notat? Nici o problema. La meniul Cupoane iti sunt afisate toate cupoanele emise, precum si valabilitatea acestora.

Poate nu stiai inca, dar avem si un sistem de recompensare a clientilor care ne recomanda. Activeaza-ti Recompensele si beneficiezi de cupoane de reducere pentru cumparaturile tale!

Reinventam sistemul pentru tine deoarece lucrurile simple sunt grozave. Daca ai idei geniale, poti sa ni le trimiti si le punem in aplicare.

 

 

Autor Brandusa Moldovan

Sunt membra a echipei Zooku Solutions, iar scopul meu este sa iti ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.