Zooku: SF-ul din filme ajunge in lumea hosting-ului

Viitorul SF pe care il vezi doar in filme ajunge in lumea hosting-ului. Trecem de la “gazduirea in Cloud” la “Gazduirea in Spatiul Cosmic”.

Gazduirea in Cloud nu este suficienta, in special in zilele cand este senin si nu este nici un nor pe cer. Mai putini nori, inseamna loc mai putin pentru stocarea de website-uri.

Din aceasta cauza am luat hotararea sa facem o schimbare la Zooku si sa ne mutam serverele. Unde anume? In Spatiul Cosmic printre stele, pentru a profita de spatiul infinit din Univers. Teoretic stocarea nu ar mai trebui sa fie o problema din moment ce avem la dispozitie Nelimitatul Infinit, asta daca nu cumva gresesc baietii de la NASA si totusi Infinitul e Finit 🙂

Vom coordona totul de pe Luna, deoarece lansarile sunt mai ieftine de acolo. Urmareste-ne pe Facebook pentru a vedea detalii de la fata locului.

PS: In caz ca te uiti cu telescopul dupa noi e posibil sa nu ne vezi. Suntem pe partea intunecata a Lunii, doar acolo am mai gasit loc 🙂

suntem pe luna

Oriunde ne-am muta, suntem la datorie zi si noapte pentru website-ul tau!

*Acest articol este un pamflet si este modul prin care sarbatorim 1 aprilie, Ziua Pacalelilor. Iti spunem sincer ca deocamdata nu avem posibilitatea sa ne lansam prin Univers si sa profitam de spatiul nelimitat. Iti dorim un 1 Aprilie plin de zambete si voie buna!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.