aplicatii android… continuare

11. TeamViewer

Ofera suport de pe dispozitivul Android, prin accesarea computerului cu probleme, de la distanta. Transfera fiesierele de care ai nevoie de pe un laptop sau computer care nu il ai langa tine. In titlu este linkul de la varianta Free, dar de pe site se poate descarca varianta comerciala care se activeaza cu o licenta.

12. Note Everything

In afaceri este necesar sa ai un carnetel la tine in caz ca ai o idee noua care nu vrei sa o uiti. Note Everything este probabil cel mai bun notepad, unde notitele pot fi organizate pe foldere.

13. LinkedIn

Reteaua sociala destinata oamenilor de afaceri, firmelor sau persoanelor care au o profesie. Cu aplicatia de LinkedIn esti la curent tot timpul cu ultimele noutati din grupurile favorite, aflii informatii despre alte companii si postezi cele mai noi informatii.

14. WordPress

Aplicatia WordPress pentru Android iti da puterea sa publici continut pe blogul sau site-ul tau de pe smartphone sau tableta. Poti sa postezi articole atat pe bloguri gazduite la WordPress.com cat si pe site-uri personale care ruleaza cu WordPress, gazduite la o firma aleasa de tine.

15. CamScanner

Transforma orice smartphone intr-un scanner de inalta calitate. Scaneaza documentele de care ai nevoie in desfasurarea afacerii si le transforma in PDF. Aplicatie potrivita atat pentru mici afaceri cat si pentru organizatii.

16. AndFTP

Cu aceasta aplicatie transferi fisiere pe serverul website-ului propriu. Functioneaza precum orice alt serviciu FTP (File Transfer Protocol) pentru desktop.

17. Google Analytics

Acceseaza oricand Google Analytics cu aceasta aplicatie optimizata pentru dispozitivele mobile.

18. Paypal

Daca folosesti Paypal pentru a cumpara si vinde servicii sau produse aplicatia mobila iti ofera sansa sa realizezi aceste lucruri in miscare de pe smartphone sau tableta. Cea mai sigura metoda de plata din lume iti ofera portofelul digital unde poti urmari de asemenea istoricul tranzactiilor.

19. Google AdSense

In aplicatia Google AdSense poti sa urmaresti castigurile generate de reclamele de pe site-ul tau.

20. Hootsuite

Cu aplicatia Hootsuite destinata dispozitivelor mobile, poti sa administrezi mai multe conturi social media. Aceasta suporta Facebook, Twitter, LinkedIn, Foursquare si multe altele.

 

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.