Ce trebuie sa faci cand ai mesajul “Google Workspace account has been suspended”

Dacă la conectarea pe un cont de mail de la Google primiți mesajul “Your organization’s Google Workspace account has been suspended” înseamnă că nu ați achitat serviciile de mail de la Google.

Începând cu 27 Iunie 2022 serviciul G Suite al Google nu mai este gratuit pentru companii, acesta a fost migrat către Google Workspace iar în cazul în care serviciul nu a fost achitat, contul va fi suspendat de Google.

Cum se poate rezolva?


Dacă contul este creat de dumneavoastră și aveți acces la consola de administrare accesați butonul Meniu (apăsați pe cele 3 lini orizontale) apoi click pe Billing. În cazul în care altcineva v-a creat contul la Google contactați acea persoana și solicitați să vă ofere acces la administrare sau să achite taxa pentru servicii.

Nu mai am acces la cont, ce pot face?

La fel ca orice alt serviciu de email, contul poate fi recuperat. Există un formular creat de Google ce poate fi completat astfel încât să începi procedura de recuperare a contului de email. Click aici pentru formular.

Dacă ai avut cont de mail deschis pe platforma G Suite, formularul e aici.

Mai puține batai de cap, mult mai ieftin

În cazul în care costurile cu serviciile Google sunt peste bugetul Dvs, puteți apela oricând la Zooku pentru a vă găzdui serviciile de Email. Puteți păstra găzduirea site-ului ca și până acum, doar serviciul de email migrează la noi. Vă oferim asistență gratuită pentru activarea conturilor de email pe serverele noastre, punandu-vă la dispoziție pachete de Email Profesional.

Autor Brandusa Moldovan

Sunt membra a echipei Zooku Solutions, iar scopul meu este sa iti ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.