Pentru cineva care porneste de la zero in crearea unui blog/site, pasii pe care trebuie sa-i parcurga sunt mai dificili. Pentru acesti clientii zooku.ro a facut posibila instalarea platformei wordpress  in cateva minute. Nu trebuie sa va mai bateti capul cu  crearea  Bazelor de date, transferul fisierelor, etc.

Primul pas pe care trebuie  sa-l faceti este sa aveti un domeniu cu un nume reprezentativ pentru afacerea, site-ul de prezentare, blog-ul dumneavoastra. In cazul in care nu detineti un nume de  domeniu, in sectiunea Domenii de pe site-ul nostru aveti disponibile Domenii (.ro, .eu, .com, .net ….etc ), veti gasi cele mai bune preturi la domeniile disponibile. De asemenea  aveti nevoie de Hosting, puteti alege de pe site-ul nostru unul din pachetele de hosting.

Trebuie  doar sa va logati in contul dumneavoastra de client zooku cu userul si parola primita, in partea dreapta a meniului  dupa ce veti da click pe domeniul inregistrat aveti sectiunea  Catalog Programe. Dati click pe pictograma WordPress si urmati pasii de instalare.

Dupa instalare aplicatiei, va alegeti tema dintr-o gama de template-uri si gata, aveti aplicatia instalata.

Ramane acum  sa invatati cum sa foloseiti toate functiile disponibile si sa organizati continutul si rubricile site-ului .

This article has 2 comments

  1. sunlover

    Am cumparat un domeniu acum ceva timp si nu reusesc sa instalez wordpressul…cum pot sa aleg solutia simpla a dvs? De fapt, mai pot modifica astfel incat sa-mi pot alege WordPress? Ma chinui de cateva zile si e un esec total. Multumesc!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.