#stamacasa

Coronavirus. Covid-19. Stai acasă.
Sunt cele mai populare cuvinte pe care le auzim acum. Situația devine tot mai serioasă, iar pericolul pândește la orice pas.

E momentul să fim responsabili, să ne gândim la cei din jurul nostru, la cei dragi, prieteni, familie. Coronavirusul nu vine în casa ta doar dacă ieși afară și îl poftești înăuntru. Ai grijă de tine.

Respectă cu strictețe regulile de igienă persoanala, spăla-te pe mâini cât mai des, păstrează distanța socială (e cel mai greu, știm).
Până atunci, noi stăm acasă. Suntem aici pentru tine, îți oferim în continuare tot suportul de care ai nevoie.

Angajații Zooku lucrează de acasă din 11 martie . Suntem mereu alături de tine pentru a-ți putea oferi în continuare, același suport și servicii cu care te-am obișnuit.

Deoarece susținem business-ul românesc am ales să avem atât datacenter-urile cât și infrastructura în țară. Credem în business-ul local, făcut bine iar serviciile noastre sunt dezvoltate de români tineri pasionați, talentați, orientați spre viitor.

Te incurajăm ca în această perioadă să nu îți pierzi încrederea să fii inspirat și să încerci ceva nou. Ai toată susținerea noastră.

Începând de astăzi, pachetul de testare gratuită e valabil o perioadă 60 de zile, timp suficient pentru a începe o mică afacere online.

Susținem business-urile locale și #stamacasa.

Stai și tu în casă pentru că doar acţionând împreună putem să fim în siguranță cu toții

Autor Brandusa Moldovan

Sunt membra a echipei Zooku Solutions, iar scopul meu este sa iti ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.