De acum în grila Zooku

Deoarece numărul solicitărilor de găzduire cu licenta cPanel a crescut, am decis să adaugăm trei invitați speciali in lista de pachete de găzduire: C3, C10 si C30.
Trei noi abonamente cPanel sunt acum în grila Zooku. Performanța de top a rămas aceeași, doar interfața de administrare e diferită:

Preț rezonabil

Este primul lucru ce se poate observa în oferta de pachete cPanel.
Începând de la doar 1.95 euro + TVA/luna, poți face o afacere excelentă în materie de hosting:

C3: 1.95 euro + TVA pentru 3 GB
C10: 5.95 euro + TVA pentru 10 GB
C30: 15.95 euro + TVA pentru 30 GB
Abonamentele anuale beneficiaza de un discount de 5%

Licența de cPanel este inclusă în prețul pachetului și nu există costuri suplimentare.
Cu toate că au trecut mai bine de doua decenii de la lansarea lui din 1996, cPanel încă se bucură de o popularitate crescândă.

Popularitatea acestei platforme se bazează pe un panou de control cunoscut de majoritatea dezvoltatorilor, dar și a utilizatorilor care nu au cunoștințe avansate de informatică.
Nu există nici o diferență de performanță între gazduirea shared pe panoul de control myzooku față de găzduirea pe cPanel. Singura diferență o constituie interfața grafică.

Clientul a cerut, clientul a primit.

Am creat astfel cele 3 variante de abonamente de găzduire cPanel, în semn de mulțumire pentru sugestiile trimise și pentru că vrem sa fim mereu deschiși la idei, provocări, la cerințele voastre.

Autor Brandusa Moldovan

Sunt membra a echipei Zooku Solutions, iar scopul meu este sa iti ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.