Testeaza hosting gratuit 30 zile la Zooku

Te-ai gandit vreodata sa iti faci un site, dar nu stii de unde sa incepi? Cu atatia furnizori de hosting care se lupta pentru cel mai bun pret/spatiu/suport/uptime, e aproape imposibil sa te hotarasti. Sunt multe informatii de citit, de ales, de sortat. Cel mai bine este sa incerci inainte de a lua o decizie.

buton-hosting-gratuit

Ce este hostingul?

Daca esti boboc in lumea virtuala, sigur ti-ai pus intrebarea “Dar ce mai e si hostingul asta?” S-ar putea sa ai o idee, dar sa nu fii prea sigur. Exista un rationament logic ce explica acest univers minunat.

Web hostingul este un serviciu care iti pune site-ul pe Internet. Este acel loc de basm unde toata lumea isi tine site-urile. Poti sa ti-l inchipui ca pe o casa, unde iti tii toate lucrurile. Dar in loc sa iti tina hainele si lucrurile personale, iti gazduireste fisierele (HTML, documente, imagini, fisiere tip video).

De cele mai multe ori termenul de “web hosting” se refera la firma care isi inchiriaza serverele pentru a stoca site-ul tau (de unde si provenienta termenului hosting: host = gazda), care asigura conectivitatea la Internet astfel incat alte computere sa poata accesa site-ul tau.

Gazduire gratuita cu activare instant

Credem ca este cel mai intelept sa aplici metoda verificattestatcumparat, atunci cand te hotarasti sa iti achizitionezi un plan de hosting.  Cu alte cuvinte, vrem sa te convingi de calitatea serviciilor noastre, nu doar sa ne crezi pe cuvant. Oricine este bine-venit sa incerce timp de 30 de zile serviciile noastre de gazduire, inainte de a lua decizia de a cumpara sau nu de la noi. Nu este nevoie de nici o plata in avans, sau orice alte angajamente. Ai libertatea sa incerci, sa urmaresti, iar noi te sustinem.

Click aici pentru a te inregistra si pentru a comanda pachetul tau acum!

Configurare pachet instant cu posibilitate de upgrade

Contul tau de gazduire gratuita se va activa in cateva minute de la comanda. Deoarece acesta va avea caracteristicile unui abonament Profesional, poti incepe imediat sa incarci un site puternic si sa economisesti bani in acelasi timp. Poti foarte usor sa faci upgrade la un pachet mai mare, preplatit, sau sa achizitionezi servicii suplimentare.

Click aici pentru a te inregistra si pentru a comanda pachetul tau acum!

Asistenta tehnica gratuita, inclusa

Daca optezi pentru un pachet gratuit nu inseamna ca nu iti acordam toata atentia. Vei primi acelasi suport profesionist ca si clientii cu abonamente preplatite. Oricand ai intrebari sau nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi!

Nu mai sta pe ganduri. Te provoc sa faci o incercare. Nu ai nimic de pierdut!

buton-hosting-gratuit

Autor Brandusa Moldovan

Sunt membra a echipei Zooku Solutions, iar scopul meu este sa iti ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.