locking

Echipa Zooku ofera servicii de hosting inca de acum 12 ani, timp in care am perfectionat in permanenta pentru dumneavoastra, platforma de hosting si arhitectura retelei.

In ultima vreme, la nivel global, s-au intensificat atacurile informatice asupra site-urilor, iar din aceasta cauza am hotarat sa adaugam mai multe nivele de securitate la sistemul nostru, care protejeaza in timp real impotriva celor mai des intalnite atacuri informatice, combinand multiple tehnici de detectie bazate pe semnaturi de virusi, antispam, comportamente anormale, etc.

Reusim astfel sa blocam peste 80% din traficul malitios cauzat de spammeri, virusi, si alte surse cunoscute.

O alta solutie implementata este WAF (Web Application Firewall) care protejeaza aplicatiile si site-urile web impotriva atacurilor menite sa fure informatii confidentiale sau sa modifice continutul website-urilor.
De asemenea am luat masuri impotriva raspandirii malware-ului, toate upload-urile pe site-uri fiind scanate inainte de a fi scrise pe disc.

Am muncit la adaugarea mai multor protocoale de securitate pentru site-urile care functioneaza cu WordPress. Acum site-ul dumneavoastra complet functional este la un click distanta.

This article has 1 comments

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.