Zooku Solutions anunta, in premiera pe piata din Romania, implementarea unei noi solutii de gazduire pentru toti clientii companiei, CLOUD HOSTING.

Potrivit previziunilor Delloite pentru anul 2010, recesiunea globala care a marcat lumea afacerilor in ultimul an a pregatit terenul pentru noile tendinte in tehnologie, accentul cazand acum pe concepte eficiente din punct de vedere al costurilor si protectiei mediului inconjurator.

Printre aceste tendinte se numara cloud computing-ul care se refera la orice implica livrarea de servicii si aplicatii prin intermendiul internetului si anunta inceputul unei noi ere in lumea digitala.

Pe piata de web hosting, aceasta noua solutie de business le permite utilizatorilor sa beneficieze de stabilitate sporita si scalabilitate iar resursele sunt folosite si platite in functie de necesitati. Acest seviciu permite reducerea costurilor companiilor cu serviciile IT intrucat nu mai sunt necesare investitiile in servere, software, know how si personal.

In momentul de fata, Zooku este singura companie de web hosting din Romania care gazduieste site-urile tuturor clientilor sai apeland la aceasta solutie. Preturile serviciului sunt competitive si incep de la 1 euro/luna, fara tva.

Compania este Registrar acreditat ROTLD si EURid si pune la dispozitia clientilor sai servicii de inregistare domenii oferind o gama complexa de extensii nationale si internationale. Pe langa solutiile de gazduire si inregistrare domenii, Zooku ofera certificate SSL, business email AXIGEN, software pentru creare site-uri, magazine online la cheie si pachete de design web. Detalii suplimentare despre companie, portofoliu de clienti si servicii pot fi accesate pe www.myhost.ro

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.