Despre noi

Suntem printre deschizatorii de drumuri din acest domeniu, specialisti in web hosting, ce ne-am concentrat eforturile pe oferirea unor servicii demne de o piata moderna si in continua dezvoltare. Inca din anul 2001 am pornit aceasta companie extrem de motivati de dorinta de a oferi clientilor nostri diverse solutii, servicii variate cu scopul de a ajuta la construirea si sustinerea unei piete competitive. De asemenea, incercam sa ne apropiem si mai mult de clientii nostri prin adoptarea unei game tarifare rezonabile dar si diferite pachete ce au fost gândite astfel incât sa ofere fiecaruia posibilitatea sa achizitioneze exact pachetul care i se potriveste, motiv pentru care clientii nostri sunt printre cei mai satisfacuti. In puls, gândidu-ne la diversitatea colaboratorilor nostri am implementat platforme de comunicare si informare in alte limbi in afara de româna (limba oficiala pentru suport), respectiv in engleza si maghiara. Inca de la inceputul activitatii noastre am dorit sa facem lumina intr-un domeniu ce nu avea foarte multa traditie in tara noastra si bineinteles, ne-am dezvoltat odata cu partenerii nostri, invatând sa preintâmpinam probleme, sa ne adaptam nevoilor clientilor nostri dar mai ales sa le oferim servicii de top, inovative in materie de web hosting si solutii adaptate specificului lor. Asadar, oferim operatiuni de achizitie, transfer, reinnoire dar si deblocare de domenii .ro, .eu, .com, dar si alte extensii internationale ori certificate SSL, precum si servicii de audit, securizare, optimizare a siteu-rilor, sau solutii de comunicare, astfel incât sa putem oferi clientilor nostri sansa sa isi desfasoare diferitele activitati din mediul online la cele mai inalte standarde.

Ca si colectiv (companie), suntem definiti de principii si valori puternice ce le respectam intotdeauna. Am construit o echipa puternica a carei membrii lucreaza impreuna ca o masinarie bine unsa. Ne-am asigurat ca suntem stabili, independenti din punct de vedere financiar si dorim sa facem acelasi lucru pentru dumneavoastra oferindu-va pachete ale caror cost este clar specificat, fara a exista comisioane sau alte obligatii de plata ascunse. Utilizam solutii moderne, de calitate, ne adaptam la nevoile clientilor nostri motiv pentru care, pentru nenumarati colaboratori, am devenit parteneri de incredere in domeniul de gazduire web in România. Toate aceste detalii ce ne caracterizeaza sunt sintetizate eficient de motto-ul nostru, de expresia misiunii noastre, respectiv sa devenim cel mai de incredere partener al dumneavoastra.

Bazându-ne pe capacitatea noastra de a ne dezvolta, de a oferi servicii si solutii ce tin de hosting si inregistrare domenii, am conceput Zooku cu scopul clar de a aduce piata din România pe cele mai inalte standarde si implicit de a oferi un mediu de dezvoltare sigur, eficient si avantajos clientilor nostri. Recunoastem, adoptam si adaptam inovatiile!

Valorile noastre

Ai nevoie de ajutor?