Descopera motivele pentru care ar trebui sa alegi Zooku

     Pana sa gasiti Zooku, cu siguranta ati intalnit mai multe firme ce au acelasi tip de activitate cu al nostru, insa asa cum clentii nostri s-au convins, fara indoiala va veti convinge si dumneavoastra ca suntem cea mai competenta companie de web hosting, existenta pe piata romaneasca in acest moment, diferentele dintre noi si alte firme, fiind cat se poate de clare dar si semificative numeric. Motivele pentru care ne puteti alege pot fi cuantificate in ordinul zecilor, insa pentru o mai buna exemplificare am selectat doar cateva dintre ele.

    In primul rand, va oferim Cloud Hosting, o solutie unica ce doar noi v-o punem la dispozitie. Datorita acestui tip de infrastructura cheltuielile dumneavoastra, in materie de achizitionare si mentenanta echipamentelor proprii, vor disparea complet. De asemenea, veti scapa in totalitate de povara echipamentelor neadecvate, depasite, etc. ce nu fac altceva decat sa va dea batai de cap. Nici pentru gasirea, instalarea si intretinerea softurilor in parametrii optimi de functionare nu va mai trebui sa alocati timp. Ne ocupam de toate, simplu si rapid prin gazduirea tip Cloud.

    In al doilea rand, ne mandrim cu cea mai apta echipa tehnica si de suport, o comunitate stransa de experti in domeniu, ce sunt pregatiti sa va vina in ajutor prin mai multe modalitati, asa cum va este mai comod. Prin intermediul telefonului, emailurilor sau live chat, echipa noastra rezolva problemele aparute in cel mai scurt timp. In ceea ce priveste monitorizarea serviciilor de care beneficiati, aceasta este realizata around the clock, permenent buna functionare a acestora fiind foarte atent supravegheata.

    Un alt aspect ce tine de compania noastra este intrupat de relatia productiva, frumoasa, pe care o avem cu clientii nostri. Ne bucuram de increderea a mii de companii ce isi desfasoara activitatea in domenii extrem de diferite. Lucram cu scoli, firme private, IMM-uri, medici, avocati, traducatori, persoane fizice, asociatii si organizatii non-profit, cluburi sportive, grupari politice, etc. Toate acestea ne valideaza ca fiind o organizatie de web hosting, demna de incredere si un bun partener, dar ne si dau oportunitatea de a afirma cu toata increderea ca atuu-ul nostru principal este acela de a fi un „coechipier” pe care va puteti baza. Aceste colaborari excelente, au ca piatra de temelie atentia deosebita pe care o acordam nevoilor dumneavoastra, si faptul ca suntem gata sa acceptam orice provocare si sa ducem la bun sfarsit orice misiune ce ne-o asumam. Am proiectat pachete diferite ce pot fi achizitionate la preturi foarte bune, pachete de inregistrare si gazduire site, ce raspund trebuintelor dumneavoastra. Insa nu ne oprim aici, continuam sa ne dezvoltam si sa gasim noi si noi solutii sau servicii ce va pot fi de folos si ce pot face din site-ul dumneavoastra unul de top. Si cum lacomia nu este o caracteristica a noastra, ci mai degraba echilibrul ne defineste, oferim cel mai bun raport calitate/pret de pe piată. Toate acestea pentru dumneavaostra, pentru afaceri de succes, site-uri diverse si scopuri identice. Pentru a fi onorate promisiuni si atinse idealuri.

    Cand vine vorba de web hosting, Zooku este cel mai bun!

Ai nevoie de ajutor?