Clienti Zooku

Facilităm prezența online a mii de clienți: firme mici și mijlocii, ziare, farmacii, medici, avocați, ONG-uri și asociații, scoli, muzee, partide politice, echipe de fotbal, persoane fizice, etc.

"Colaboram de peste 10 ani cu echipa Zooku. Ca firma de web design avem nevoie de servicii de hosting web de calitate. Cu un suport tehnic excelent echipa Zooku a raspuns prompt oricarei solicitari. Nu am intampinat in toti acesti ani nici o problema cu viteza de incarcare a site-urilor sau cu disponibilitatea acestora. Recomandam cu incredere serviciile Zooku."

Ing. Cosmin Neagu, Director General, HASS Web Design

hasswebdesign.ro

"Serviciile celor de la Zooku s-au dovedit a fi de fiecare dată impecabile și de un real folos: hosting, rezolvarea problemelor, recomandări, sugestii, serviciul de relații clienți, absolut tot ce am cerut și am avut nevoie. Cei de la Zooku au dat dovadă de promptitudine și profesionalism în orice circumstanță, iar o parte din reușita noastră li se datorează lor. Calitatea și costurile serviciilor au garantat un real partener de bază al afacerii noastre. Mulțumim Zooku!"

Costel Tarciuc, Diablos Computer

diablo

"Una dintre puținele companii pe care le cunoaștem care să aibă un atât de bine pus la punct serviciu de relații cu clienții. Cererile noastre nu numai că au fost luate în considerare într-un timp record, însă recomandările și chiar studiile de caz făcute de Zooku pentru Zumzi ne-au ajutat să ne îmbunătățim produsul considerabil. Mulțumim Zooku, pentru profesionalism. Se poate."

Costi Teleman, Manager & Founder, Zumzi

zumzi.ro

"Am descoperit în Zooku un partener de încredere în construirea, menținerea și dezvoltarea relațiilor de afaceri. Echipa Zooku a dat dovadă de profesionalism și o foarte bună organizare a serviciilor pe care le oferă. Recomandăm Zooku pentru profesionalismul și seriozitatea de care au dat dovadă de-a lungul întregii perioade de colaborare. Mult succes în continuare!"

Laszlo Eniko, Manager & Founder, JucariaTa

jucariata.ro

"Chiar și atunci când nu ne-am putut exprima clar și concis solicitarea serviciului dorit (găzduirea paginilor web, server dedicat, servicii de email sau baze de date etc.), echipa Zooku ne-a oferit și adaptat rapid soluțiile și serviciile web necesare profilului nostru și proiectelor în derulare și totodată le-au implementat cu success într-un raport excelent al calității și prețului!
Ne leagă o relație de colaborare de peste 7 ani, care va continua și în alte proiecte. Mulțumim Zooku pentru profesionalism!"

Ionuț DUMITRU, Președinte, Fundația de Evaluare În Educație

evaluareineducatire.ro

"In anul 2008, la primul meu contact cu lumea domeniilor si hostingului web, am primit o recomandare de la un prieten: `Vorbeste la Tg. Mures, la Zooku, sunt profesionisti si te ajuta cu orice problema ai`. Am fost putin contrariat de recomandare, pentru ca noi locuim in Bucuresti, dar am sunat. De la prima convorbire am stiut ca am facut o alegere buna. Modul deschis, calm si detaliat de prezentare a ofertei de servicii si gasirea celei mai bune solutii pentru mine, mi-a inspirat siguranta. De atunci au trecut multi ani si pot sa confirm ca orice rezervare de domeniu, hosting de site sau e-mail o fac numai cu acesti oameni minunati. Ori de cate ori am solicitat sprijin l-am primit in timp real si neconditionat. Multumesc mult, Calin si Paul."

Sorin ALEXANDRU Managing Partner, Clinica stomatologica Smile Experts

smile-expers

""

webGeniuns

neogen
teatrul act
arobs transilvania software

camera de comert ialomita
pandurii targu jiu
PixelArts