Clienti Zooku

Suntem profund recunoscatori clientilor nostri pentru increderea acordata si pentru ca fac parte din familia noastra.

Oferim solutii profesionale si un suport de cea mai inalta calitate deoarece in spatele fiecarui produs si serviciu se afla povestile si experientele unice ale clientilor nostri. Facilitam prezenta online a mii de clienti: firme mici și mijlocii, ziare, farmacii, medici, avocati, ONG-uri și asociatii, scoli, muzee, partide politice, echipe de fotbal, persoane fizice.

Continuam sa construim relatii solide și de lunga durata cu dumneavoastra, apreciatii nostri clienti.

"SmileSIM este cea mai inteligentă aplicație software stomatologică pentru gestionarea clinicilor și cabinetelor stomatologice ultra-moderne. Împreună cu Zooku, am atins obiectivul nostru de a crea o experiență software fluidă și fiabilă pentru utilizatorii SmileSIM. Cu un suport tehnic impecabil, Zooku a devenit un partener tehnic esențial pentru noi. Colaborarea cu Zooku a reprezentat, de asemenea, o oportunitate de a experimenta o performanță excelentă și o stabilitate remarcabilă pe web, desktop și mobil. Suntem foarte mulțumiți de colaborarea noastră și suntem convinși că vom continua să beneficiem de servicii de calitate și în viitor."

Adrian Simionescu, CEO SmileSIM


hasswebdesign.ro

"Colaboram de peste 10 ani cu echipa Zooku. Ca firma de web design avem nevoie de servicii de hosting web de calitate. Cu un suport tehnic excelent echipa Zooku a raspuns prompt oricarei solicitari. Nu am intampinat in toti acesti ani nici o problema cu viteza de incarcare a site-urilor sau cu disponibilitatea acestora. Recomandam cu incredere serviciile Zooku."

Ing. Cosmin Neagu, Director General, HASS Web Design


smile-expers

"In anul 2008, la primul meu contact cu lumea domeniilor si hostingului web, am primit o recomandare de la un prieten: `Vorbeste la Tg. Mures, la Zooku, sunt profesionisti si te ajuta cu orice problema ai`. Am fost putin contrariat de recomandare, pentru ca noi locuim in Bucuresti, dar am sunat. De la prima convorbire am stiut ca am facut o alegere buna. Modul deschis, calm si detaliat de prezentare a ofertei de servicii si gasirea celei mai bune solutii pentru mine, mi-a inspirat siguranta. De atunci au trecut multi ani si pot sa confirm ca orice rezervare de domeniu, hosting de site sau e-mail o fac numai cu acesti oameni minunati. Ori de cate ori am solicitat sprijin l-am primit in timp real si neconditionat. Multumesc mult, Calin si Paul."

Sorin ALEXANDRU Managing Partner, Clinica stomatologica Smile Experts


webGeniuns

"Numele meu este Razvan Gimpirea si folosesc serviciile Zooku inca din 2011. Am ajuns sa aleg gazduirea oferita de Zooku dupa nenumarate incercari esuate cu alte firme de hosting. Nu am mai intalnit pana acum alta firma din Romania care sa ofere avantajele si stabilitatea pe care am regasit-o aici. Desi site-urile mele cu audienta internationala sunt gazduite la un furnizor cu renume international, nici macar acolo nu am aceleasi beneficii precum cele oferite de Zooku. Am gazduite aici de la site-uri mici la site-uri de stiri cu sute de mii de vizite zilnice, iar serverele fac fata cu brio. Apreciez in mod special facilitatile incluse de back-up zilnic si protectia impotriva virusilor si atacurilor mallware, motiv pentru care nu am avut probleme de securitate, iar site-urile se incarca rapid. Vreau sa multumesc in mod special echipei de suport tehnic, pe care ii deranjez periodic atunci cand nu-mi iese ceva mai complex, iar ei intotdeauna ma ajuta promt si fara pretentii."

Razvan Gimpirea, Web Genius


diablo

"Serviciile celor de la Zooku s-au dovedit a fi de fiecare dată impecabile și de un real folos: hosting, rezolvarea problemelor, recomandări, sugestii, serviciul de relații clienți, absolut tot ce am cerut și am avut nevoie. Cei de la Zooku au dat dovadă de promptitudine și profesionalism în orice circumstanță, iar o parte din reușita noastră li se datorează lor. Calitatea și costurile serviciilor au garantat un real partener de bază al afacerii noastre. Mulțumim Zooku!"

Costel Tarciuc, Diablos Computer


Bestjobs
arobs transilvania software
camera de comert ialomita
teatrul act
pandurii targu jiu

Ai nevoie de ajutor?