Clienti Zooku

Facilităm prezența online a mii de clienți: firme mici și mijlocii, ziare, farmacii, medici, avocați, ONG-uri și asociații, scoli, muzee, partide politice, echipe de fotbal, persoane fizice, etc.
hasswebdesign.ro

"Colaboram de peste 10 ani cu echipa Zooku. Ca firma de web design avem nevoie de servicii de hosting web de calitate. Cu un suport tehnic excelent echipa Zooku a raspuns prompt oricarei solicitari. Nu am intampinat in toti acesti ani nici o problema cu viteza de incarcare a site-urilor sau cu disponibilitatea acestora. Recomandam cu incredere serviciile Zooku."

Ing. Cosmin Neagu, Director General, HASS Web Design


diablo

"Serviciile celor de la Zooku s-au dovedit a fi de fiecare dată impecabile și de un real folos: hosting, rezolvarea problemelor, recomandări, sugestii, serviciul de relații clienți, absolut tot ce am cerut și am avut nevoie. Cei de la Zooku au dat dovadă de promptitudine și profesionalism în orice circumstanță, iar o parte din reușita noastră li se datorează lor. Calitatea și costurile serviciilor au garantat un real partener de bază al afacerii noastre. Mulțumim Zooku!"

Costel Tarciuc, Diablos Computer


zumzi.ro

"Una dintre puținele companii pe care le cunoaștem care să aibă un atât de bine pus la punct serviciu de relații cu clienții. Cererile noastre nu numai că au fost luate în considerare într-un timp record, însă recomandările și chiar studiile de caz făcute de Zooku pentru Zumzi ne-au ajutat să ne îmbunătățim produsul considerabil. Mulțumim Zooku, pentru profesionalism. Se poate."

Costi Teleman, Manager & Founder, Zumzi


jucariata.ro

"Am descoperit în Zooku un partener de încredere în construirea, menținerea și dezvoltarea relațiilor de afaceri. Echipa Zooku a dat dovadă de profesionalism și o foarte bună organizare a serviciilor pe care le oferă. Recomandăm Zooku pentru profesionalismul și seriozitatea de care au dat dovadă de-a lungul întregii perioade de colaborare. Mult succes în continuare!"

Laszlo Eniko, Manager & Founder, JucariaTa


evaluareineducatire.ro

"Chiar și atunci când nu ne-am putut exprima clar și concis solicitarea serviciului dorit (găzduirea paginilor web, server dedicat, servicii de email sau baze de date etc.), echipa Zooku ne-a oferit și adaptat rapid soluțiile și serviciile web necesare profilului nostru și proiectelor în derulare și totodată le-au implementat cu success într-un raport excelent al calității și prețului!
Ne leagă o relație de colaborare de peste 7 ani, care va continua și în alte proiecte. Mulțumim Zooku pentru profesionalism!"

Ionuț DUMITRU, Președinte, Fundația de Evaluare În Educație


smile-expers

"In anul 2008, la primul meu contact cu lumea domeniilor si hostingului web, am primit o recomandare de la un prieten: `Vorbeste la Tg. Mures, la Zooku, sunt profesionisti si te ajuta cu orice problema ai`. Am fost putin contrariat de recomandare, pentru ca noi locuim in Bucuresti, dar am sunat. De la prima convorbire am stiut ca am facut o alegere buna. Modul deschis, calm si detaliat de prezentare a ofertei de servicii si gasirea celei mai bune solutii pentru mine, mi-a inspirat siguranta. De atunci au trecut multi ani si pot sa confirm ca orice rezervare de domeniu, hosting de site sau e-mail o fac numai cu acesti oameni minunati. Ori de cate ori am solicitat sprijin l-am primit in timp real si neconditionat. Multumesc mult, Calin si Paul."

Sorin ALEXANDRU Managing Partner, Clinica stomatologica Smile Experts


webGeniuns

"Numele meu este Razvan Gimpirea si folosesc serviciile Zooku inca din 2011. Am ajuns sa aleg gazduirea oferita de Zooku dupa nenumarate incercari esuate cu alte firme de hosting. Nu am mai intalnit pana acum alta firma din Romania care sa ofere avantajele si stabilitatea pe care am regasit-o aici. Desi site-urile mele cu audienta internationala sunt gazduite la un furnizor cu renume international, nici macar acolo nu am aceleasi beneficii precum cele oferite de Zooku. Am gazduite aici de la site-uri mici la site-uri de stiri cu sute de mii de vizite zilnice, iar serverele fac fata cu brio. Apreciez in mod special facilitatile incluse de back-up zilnic si protectia impotriva virusilor si atacurilor mallware, motiv pentru care nu am avut probleme de securitate, iar site-urile se incarca rapid. Vreau sa multumesc in mod special echipei de suport tehnic, pe care ii deranjez periodic atunci cand nu-mi iese ceva mai complex, iar ei intotdeauna ma ajuta promt si fara pretentii."

Razvan Gimpirea, Web Genius


neogen
teatrul act
arobs transilvania software
camera de comert ialomita
pandurii targu jiu
PixelArts

Ai nevoie de ajutor?