Zooku update:  plata rapidă pentru domeniile comandate

Ai comandat mai multe domenii și nu mai știi care proformă aparține domeniului pe care dorești să îl achiți? Nici o problemă. Am simplificat lucrurile.

Buton de plată PayU

În contul Zooku meniul Domenii vei observa de-acum înainte butoane de plată cu card (PayU) în dreptul domeniilor rezervate, sau comandate și neachitate. De asemenea, butonul apare și dacă e vorba de prelungiri de domenii.

Am decis să facilităm procesul de finalizare a înregistrării domeniilor ca urmare a solicitărilor primite din partea clienților noștri (mulțumim pentru feedback!)

Prin apăsarea butonului PayU, vei fi transferat în pagina de plată, de unde vei putea achita domeniul dorit. Plata se va face online cu card, urmând să primești factură fiscală prin email.

Mai mult timp pentru tine

Încercam să facem timpul petrecut pe site-ul nostru o experiență plăcută pentru tine, astfel încât să nu mai fii nevoit să răsfoiești printre proforme, pierzând timp prețios. Atâta timp cât proformele există, butoanele de plată rămân.

Totuși, nu uita: rezervarea domeniilor .ro comandate e valabilă doar 30 de zile, după care domeniile se deblochează și pot fi luate de către altcineva.

Părerea ta e importantă pentru noi

Orice idee genială sau trăznită îți trece prin cap, împărtășește-o cu noi, iar noi promitem solemn că facem tot posibilul să o transformăm în realitate.

Autor Brandusa Moldovan

Sunt membra a echipei Zooku Solutions, iar scopul meu este sa iti ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.