Cele mai populare domenii pentru sport și fitness

Vrei să iți deschizi un business în domeniul sportului și nu știi ce terminație să alegi?

Ți-am pregătit o listă cu cele mai populare terminații de domenii ce se pretează industriei sport și fitness:

.FIT

Domeniul cu terminația .fit iți va menține site-ul în formă. În ultima perioadă, s-a pus accent tot mai mult pe un stil de viață sănătos, pe mișcare și armonie dintre un corp antrenat și o alimentație sănătoasă. Daca ai o sală de sport, sau vinzi echipamente sportive, .fit e terminația ideală pentru business-ul tău.

.FITNESS

Dacă domeniul .fit e luat, mai ai o șansă cu .fitness, mai ales că e la un preț mai mic. Oamenii interesați de sport și mișcare vor ajunge mai ușor pe site-ul tău.

.FOOTBALL

Fotbalul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume. Nu trebuie să fii vorbitor de limbi străine ca să te gândești la competiții intense când vezi cuvântul “football”. Cluburi sportive, fani, magazine de specialitate chiar și case de pariuri pot avea un domeniu cu această terminație. Având un nume cu rezonanță, se va bucura de popularitate instant.

.SPORT

Ești pasionat de sport, activități în aer liber, sau pur și simplu iți place să urmărești meciurile cu prietenii? Domeniul cu terminația .sport iți conferă vizibilitatea de care ai nevoie pe internet.

.YOGA

Cine n-a încercat yoga cel puțin o dată în viață, nu știe ce înseamnă febra musculară din niste întinderi aparent simple. Pe lângă faptul că e un sport armonios, poate fi practicat de persoane de toate vârstele. În plus, domeniul cu terminația .yoga se pretează pentru studiouri, profesori de yoga, nutriționiști sau orice business din domeniul yoga.

.CENTER

.center e un domeniu atât de versatil, se potrivește în o mulțime de domenii de activitate sau industrii. Sălile de sport și fitness, centrele de wellness acoperă o gamă largă de abonați folosind acest domeniu.

.CLUB

.club te duce cu gândul la oameni diferiți, uniți printr-o pasiune comună. Fie că e vorba de un club unde se ascultă muzică bună, sau o comunitate de oameni pasionați, .club e domeniul ideal.

.DANCE

Cea mai bună modalitate de a face sport e prin dans. Dansul încălzește mintea și trupul, iți dă o stare de bine și arzi calorii distrandu-te. Pasionații de dans, coreografi, studiouri și cluburi de dans se pot face remarcați având un asfel de domeniu.

.RACING

.racing e domeniul ideal pentru competiții, indiferent că e vorba de motociclete, experți în domeniul curselor de cai, sau orice alt tip de competiție, .racing e domeniul ce include tot ce ține de concursuri.

.RUN

Acest domeniu este potrivit pentru pasionații de sport, atleți, dar și pentru comercianții de echipamente speciale pentru alergat.

.SKI

.ski nu mai are nevoie de prezentare. Este domeniul ideal pentru orice business în domeniul echipamentelor sportive de iarnă: schiuri, ghete, îmbrăcăminte, accesorii etc.

Indiferent că ești începător sau utilizator cu experiență, la noi găsești găzduirea de care ai nevoie. Iar dacă te axezi pe un site în domeniul sportiv, ți-am dat cele mai bune idei pentru un business de succes.

Domeniul tău poate fi cumpărat făcând un click aici.

Autor Brandusa Moldovan

Sunt membra a echipei Zooku Solutions, iar scopul meu este sa iti ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.