.COM vs .ONLINE

Încă din 2015, de când au apărut pe piață, domeniile .online s-au bucurat de un mare succes. Cerea a fost în continuă creștere, atât pentru business-uri mici și mijlocii, cât și pentru brandurile cu renume, ce se promovează în mediul online.

.online a fost la început înlocuitorul pentru .com, dacă acesta nu era disponibil, însă în prezent este deja prima opțiune aleasă. De ce? Pentru că .online e popular, e seo-friendly, ușor de ținut minte, intuitiv și cel mai important atuu: disponibil!

Popularitatea crescută vine și de la faptul că termenul”online” e deja denumirea generică pentru mediul virtual, fiind ușor de înțeles, chiar și pentru utlizatorii ce nu stăpânesc foarte bine limba engleză. Deja, când spui “online” te gândești nu doar la un simplu cuvânt, ci la un stil de viață.

.com indisponibil

Ce te faci când ai găsit domeniul cu denumirea perfectă, sună bine, are eleganță și stil, te reprezintă, e acolo , e perfect, dar e deja luat? Te gândești la alternative. Păstrezi numele, doar că îi adaugi un .online la final și realizezi că dintr-o dată sună mult mai bine.

SEO friendly

Domeniile cu terminația .online sunt tratate la fel că și restul domeniilor (.ro, .com, .net etc), de către motoarele de căutare . Conținutul, link-urile spre alte pagini, informațiile sunt cele care ajută la clasarea site-ului în rezultatele afișate în motoarele de căutare. Denumirea propriu-zisă a site-ului conferă imaginea business-ului tău în mediul online. Este primul contract pe care clientul sau vizitatorul îl are cu serviciile oferite, ajutând la formarea unei prime impresii.

alternativa .online

Fiind un domeniu nou, mai puțin popular decât .com, sunt mai mari șanse de a găsi un domeniu disponibil cu terminația .online. Cu alte cuvinte, poți avea domeniul dorit fără să faci compromisuri! În plus, domeniile .online se bucură de popularitate crescândă, de la un an la altul.

memorabil

Cum devine un lucru memorabil? Dacă e scurt, la obiect, amuzant și atrage privirile, are toate șansele să se califice. În plus, un domeniu .online e foarte intutitiv: face legătura dintre business-ul tău și prezența lui online. În loc de business-online.com mai bine alegi un domeniu business.online. Mai ușor de reținut, adresele de email asociate cu acesta sunt mai scurte și mai mici șanse să ratezi mesaje importante de la clienți.

preț

Până pe data de 30.04.2021 poți avea domeniul .online la doar 2.80 euro + TVA!

Elegant, simplu, mereu la modă, domeniul .online e o investiție de viitor.

Click aici pentru a comanda noul tau domeiu .online!

Autor Brandusa Moldovan

Sunt membra a echipei Zooku Solutions, iar scopul meu este sa iti ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.