Microsoft își ia la revedere de la Internet Explorer

Într-un comunicat postat pe blog, cei de la Microsoft anunță că Internet Explorer 11 își va încheia activitatea până anul viitor, în 17 August.

Serviciile Microsoft 365 nu vor mai suporta Internet Explorer 11 (ultima versiune), începând cu luna Noiembrie a acestui an. Încet-încet, va dispărea de pe fața Internetului, după cum arată schema lor:

Acest lucru înseamnă că utilizatorii vor observa o expedienta degradantă sau nu se vor mai putea conecta la serviciile Microsoft 365 de pe Internet Explorer.

Compania recunoaște că e o schimbare majoră pentru fanii Internet Exporer, însă sunt optimiști în ceea ce privește Microsoft Edge, utilizatorii bucurându-se de o experiență deosebită utilizând serviciile Microsoft 365.

Noul Microsoft Edge, bazat pe Chromium, promite experiențe mai bune și mai inovatoare comparativ cu versiunea veche.

Cel mai popular browser, Internet Explorer, s-a bucurat de podium ani la rând, punctul culminant fiind atins în anul 1995.

Autor Brandusa Moldovan

Sunt membra a echipei Zooku Solutions, iar scopul meu este sa iti ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.