Școala viitorului e aici

Într-o secundă, școala pe care o știam noi s-a schimbat. A fost nevoie de o pandemie ca să putem regândi și adapta sistemul de învățământ românesc, să ne conformăm la metode alternative de predare și învățare, să aducem școala de la sistemul comunist la ere mai noi. Școala s-a mutat online: dacă până acum era doar un vis, sau “doar în străinătate” școala din viitor e aici. A venit rândul dascălilor să învețe, să se adapteze, să lase metoda de predare standard și să pună mâna pe mouse.

Pedagogia de ieri nu mai e valabilă astăzi. Viitorul e aici, și a prins sistemul de învățământ șchiopătând, dar dornic de adaptare, deschis la nou.

Zoom, Google classroom sunt termeni populari printre rândul elevilor. Pregătiți sau nu, părinți, bunici, profesori și învățători s-au trezit puși față în față cu tehnologia. Nu mai durează mult până când telefonul, tabletă sau calculatorul vor fi nelipsite din clasele elevilor. Deja școala e acolo.

Școala susține viitorul. Iar Zooku susține învățământul românesc

În alergătura pregătirilor, am decis să dăm o mână de ajutor școlilor sufocate de bugete limitate și aprobări, prin comercializarea de domenii .ro fără adaos comercial. Luna Septembrie e dedicată învățământului, iar noi oferim școlilor și instituțiilor de stat următoarele facilități:

  • domenii .ro la doar 7.90 6 euro + TVA
  • certificate SSL (DV) la 8.99 7 euro + TVA

Dacă reprezinți o instituție publică și dorești să beneficiezi de ofertă, ai nevoie de 3 lucruri:

  • cont pe site-ul www.zooku.ro
  • comandă plasată pe numele instituției, pentru domeniu sau SSL (sau chiar ambele)
  • dovada plătii pentru activarea serviciilor

După plasarea comenzii, îți vom returna proforma cu prețurile promoționale, dacă aceasta este generată pe o instituție.

Domeniile au preț promoțional doar la achiziție. În momentul prelungirii, facturarea se va face la prețul ofertei din data respectivă.

Certificatele SSL se pot instala pe orice server, chiar dacă site-urile nu sunt gazduite la noi. Avem nevoie de un fișier CSR și o adresă de email pentru validare. Echipa de suport vă va contacta solicitând informațiile necesare activării certificatului.

De ce să cumperi un SSL?

Pentru că securitatea cibernetică e importantă. Informații vitale pot fi sustrase în cazul în care un site nu este securizat. Pentru că e vital să fii în siguranță.

Autor Brandusa Moldovan

Sunt membra a echipei Zooku Solutions, iar scopul meu este sa iti ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

This article has 2 comments

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.