Zooku Webmail are o înfățișare nouă

Serviciul de email ce poate fi accesat din browser, numit Webmail, face posibilă verificarea corespondenței de oriunde, oricând, instant.

Astfel, indiferent care este furnizorul tău de email, poți să îți verifici emailul și dacă nu ești la calculator, din orice browser, accesând Webmail.

Noul Webmail

Suntem mândri să anunțăm că noul Webmail e acum disponibil, funcțional și mai stabil decât varianta precedentă. Noua versiune e mai mai ușor de utilizat, chiar și pentru persoanele ce nu dispun de cunoștințe avansate de operare calculator.

Cum se accesează Webmail?

Ca și până acum, Webmailul este disponibil la adresa:

webmail.domeniultău.ro

Completează cu:

utilizator: adresa de email pe care dorești să o accesezi
parola: cea definită pentru adresa de email, aceeași ca și până acum

Ce e nou?

  • Meniul e afișat implicit în limba engleză. Dacă dorești, poți schimba limba accesând steagul din contul din dreapta:
  • Cele două interfețe grafice, Rainloop și Roundcube sunt accesibile mai ușor:

Indiferent că alegi Rainloop sau Roundcube, mesajele sunt aceleași, doar interfața grafica și modul de afișare diferă.

  • Economisești timp: bifează căsuța “Deschide Inbox-ul când mă conectez” iar data viitoare vei sări peste pasul cu alegerea aplicației. Sistemul te va direcționa spre Inbox imediat după conectarea în Webmail.
  • Acum ai informații complete, cu privire la adresa de email și situația generală a emailului folosit pentru domeniul tău:

Informații cont îți afișează date referitoare la adresa de email la care ești conectat.

Informații domeniu îți oferă detalii referitoare la tot ce ține de partea de email aferentă domeniului: cât spațiu se folosește din pachetul de găzduire alocat, dacă s-a depășit cota disponibilă, câte mesaje sunt intrate, însumat, pentru toate căsuțele de email.

  • Resetarea parolei se face acum mai ușor ca niciodată: trebuie doar să accesezi meniul Schimbă parola și vei putea defini o nouă parolă

Schimbarea parolei se acutalizeaza instant pe server. Dacă adresa de email e configurată și în telefon sau client de mail (Outlook, Thunderbird etc) ți se va cere nouă parolă. Va trebui să o introduci pe cea resetată aici.

De ce Webmail?

Corespondența a evoluat de-a lungul timpului. De la telegramă, la scrisoare, la email, mesajele au ajuns să circule foarte repede. Ele pot să fie trimise 24h/24, 365 zile pe an. Webmail îți dă posibilitatea să fii în permanență conectat la email, de oriunde, oricând, de pe orice calculator sau dispozitiv conectat la Internet.

Autor Brandusa Moldovan

Sunt membra a echipei Zooku Solutions, iar scopul meu este sa iti ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.