Bine ati venit!


Tocmai ai cumparat domeniu perfect dar inca nu e gata site-ul? Ai mai multe domenii secundare pentru acelasi proiect? Folosesti domeniu pentru o campanie viitoare sau recurenta?

Nici o problema! Am lansat primul pachet 100% gratuit. Zero costuri suplimentare, zero obligatii. Pur si simplu, GRATUIT!O multitudine de servicii vitale la doar 0 (0.95) euro / luna

Gazduire website
Caracteristici

DNS da

Manager DNS da

Spatiu email 999 MB

Casute mail 1

Parcare Web da

Redirect web da

Backup zilnic

Setari basic

Uptime 99.9

Versiune MySQL N/A

Versiune PHP N/A

Detalii pachet Email Gratuit

Pachetul Email Gratuit este o noua inovatie din oferta Zooku, gandit sa sprijine miile de clienti cu care colaboram de peste 18 ani.

Iti multumim ca ai achizitionat domeniul de la noi si te sprijinim pe toata perioada reinnoirii domeniului cu acest pachet ce include spatiu de stocare de 999 MB pentru o casuta de e-mail si parcari/redirectari Web.

Noi iti dorim ca proiectul sa se dezvolte si businessul sa infloreasca, de aceea daca necesitatile tale se vor schimba poti oricand sa faci upgrade la un pachet superior.

Pachetul Email Gratuit este oferit pentru toate domeniile romanesti si internationale achizitionate prin noi.

Serviciul este activ pe toata durata valabilitatii domeniului si poate fi reinnoit odata cu domeniul respectiv. In caz de SPAM, abuzuri, utilizare malitioasa, serviciul va fi dezactivat definitiv iar contul sters conform termenilor si conditiilor de utilizare.

Poti avea oricate pachete Email Gratuit doresti (cite unul per domeniu) - nu exista limitari per cont.

Pachetul este compatibil doar cu domeniile nou achizitionate sau reinnoite prin noi, si la care se pastreaza NS-urile noastre. Nu se aplica pentru transferuri sau domenii ce au deja gazduire activa.

Ai nevoie de ajutor?