Tipuri Certificate SSL


Validare domeniu
Sectigo Standard SSL
10.50 euro
Sectigo Standard SSL este un Certificat SSL pe 128 / 256 biti pentru certificarea site-urilor cu un volum scăzut al tranzacţiilor online. Prezinta o garantie de 10.000 $.
Globe Domain Validation SSL
9.80 euro
Certificatul SSL Domain Validation SSL este un certificat SSL ieftin, care valideaza numele de domeniu este rapid si de o inalta calitate. Este un certificat de 256 de biti si are o mare compatibilitate cu majoritatea browserelor.
Rapid SSL
15.12 euro
RapidSSL este un Certificat SSL pe128 / 256 biti, single root. RapidSSL.com este proprietarul radacinii emitente pentru certificatele RapidSSL si ofera asadar stabilitate.
Geotrust QuickSSL Premium
81.75 euro
Certificatele SSL GeoTrust QuickSSL Premium permit criptarea pana la 256 de biti si ofera incredere si siguranta clientilor dvs cand oferiti sau transmiteti informatii sensibile prin intermediul Internetului sau al telefoanelor mobile
Thawte SSL 123
39.50 euro
SSL123 este certificatul primar al lui thawte care ofera validarea faptului ca domeniul este inregistrat si ca exista autorizarea cumpararii acestui certificat.
Validare organizatie
Sectigo Multi Domain SSL
29.40 euro
Certificatul Sectigo Multi-Domain SSL (MDC) permite să puneți mai multe domenii pe același certificat, pentru a gestiona mai ușor și a folosi mai puține ip-uri. Prețul este exprimat pentru 3 domenii incluse in certificat.
Geotrust True BusinessID
99.00 euro
Daca sunteti in cautarea securitatii informatiilor de la un capat la altul, certificatul SSL TrueBusinessID de la GeoTrust este solutia!
Validare extinsa
Geotrust TrueBusinessID EV
176.75 euro
Mariti-va volumul vanzarilor on-line cu Certificatele cu Validare Extinsa(Extended Validation Certificates) TrueBusinessID vine impreuna cu o autentificare a identitatii la cele mai inalte standarde si o criptare de pana la 256 biti.
Wildcard
GlobeSSL Certificat Wildcard SSL
126.00 euro
Fie ca sunteti companie mare sau un serviciu web, beneficiile unui certificat Wildcard sunt evidente. Printr-un singur certificat Wildcard va puteti securiza mai multe subdomenii care apartin aceluiasi nume de domeniu.
Standard Wildcard SSL
147.00 euro
Standard Wildcard SSL emis de Sectigo este unul din cele mai eficiente cerficate ca si costuri pe 128/256 biti , va ofera validarea domeniului, dar nu autentifica societatea, are o garantie de 10.000 $
RapidSSL Wildcard
135.75 euro
Securizeaza un numar nelimitat de subdomenii pe acelasi domeniu. Cu un astfel de Certificat SSL eliberat pe *.domeniultau.ext va puteti securiza toate subdomeniile!
Geotrust TrueBusinessID Wildcard
400.95 euro
Securizeaza mai multe pagini Certificat SSL General Daca doriti sa securizati multiple pagini cu un singur certificat SSL, True BusinessID Wildcard este solutia ieftina si buna pe care va puteti baza.
Ai nevoie de ajutor?