Furnizori Certificate SSL


GlobalSSL
Sectigo Standard SSL
10.50 euro
Sectigo Standard SSL este un Certificat SSL pe 128 / 256 biti pentru certificarea site-urilor cu un volum scăzut al tranzacţiilor online. Prezinta o garantie de 10.000 $.
Globe Domain Validation SSL
9.80 euro
Certificatul SSL Domain Validation SSL este un certificat SSL ieftin, care valideaza numele de domeniu este rapid si de o inalta calitate. Este un certificat de 256 de biti si are o mare compatibilitate cu majoritatea browserelor.
GlobeSSL Certificat Wildcard SSL
126.00 euro
Fie ca sunteti companie mare sau un serviciu web, beneficiile unui certificat Wildcard sunt evidente. Printr-un singur certificat Wildcard va puteti securiza mai multe subdomenii care apartin aceluiasi nume de domeniu.
Certificat SSL Sectigo Domain Validation
8.99 euro
Acest certificat SSL va ofera o metoda ieftina de a creste increderea siteului dvs. Va ajuta sa protejati un domeniu si sa securizati parti din el.
Certificat SSL Sectigo Wildcard
75.99 euro
Este un certificat pe 256 biti, creat pentru criptarea siteurilor cu volum redus de tranzactii online, ales cu incredere de 99.9% din utilizatorii de internet. Printr-un singur certificat puteti securiza oricate subdomenii doriti
Certificat SSL Sectigo cu Validare Extinsa
109.99 euro
Este un certificat SSL cu validare extinsa care ofera incredere clientilor dvs. Bara pentru adrese se va schimba in culoarea verde aratand ca siteul dvs este sigur. Acesta este cel mai ieftin certificat SSL cu validare extinsa.
Certificat SSL SECTIGO InstantSSL Pro
41.99 euro
Acest certificat SSL se emite prin validarea organizatiei si va ofera o metoda ieftina de a creste increderea siteului dvs. Va ajuta sa protejati un domeniu si sa securizati parti din el.
Standard Wildcard SSL
147.00 euro
Standard Wildcard SSL emis de Sectigo este unul din cele mai eficiente cerficate ca si costuri pe 128/256 biti , va ofera validarea domeniului, dar nu autentifica societatea, are o garantie de 10.000 $
RapidSSL
Rapid SSL
15.12 euro
RapidSSL este un Certificat SSL pe128 / 256 biti, single root. RapidSSL.com este proprietarul radacinii emitente pentru certificatele RapidSSL si ofera asadar stabilitate.
RapidSSL Wildcard
135.75 euro
Securizeaza un numar nelimitat de subdomenii pe acelasi domeniu. Cu un astfel de Certificat SSL eliberat pe *.domeniultau.ext va puteti securiza toate subdomeniile!
Geotrust
Geotrust QuickSSL Premium
81.75 euro
Certificatele SSL GeoTrust QuickSSL Premium permit criptarea pana la 256 de biti si ofera incredere si siguranta clientilor dvs cand oferiti sau transmiteti informatii sensibile prin intermediul Internetului sau al telefoanelor mobile
Geotrust True BusinessID
99.00 euro
Daca sunteti in cautarea securitatii informatiilor de la un capat la altul, certificatul SSL TrueBusinessID de la GeoTrust este solutia!
Geotrust TrueBusinessID EV
176.75 euro
Mariti-va volumul vanzarilor on-line cu Certificatele cu Validare Extinsa(Extended Validation Certificates) TrueBusinessID vine impreuna cu o autentificare a identitatii la cele mai inalte standarde si o criptare de pana la 256 biti.
Geotrust TrueBusinessID Wildcard
400.95 euro
Securizeaza mai multe pagini Certificat SSL General Daca doriti sa securizati multiple pagini cu un singur certificat SSL, True BusinessID Wildcard este solutia ieftina si buna pe care va puteti baza.
Thawte
Thawte SSL 123
39.50 euro
SSL123 este certificatul primar al lui thawte care ofera validarea faptului ca domeniul este inregistrat si ca exista autorizarea cumpararii acestui certificat.
Thawte Web Server SSL
95.50 euro
Certificatul SSL Web Server de la thawte ofera proceduri de autentificare complexe, pe baza domeniului si a verificarii identitatii. In functie de browserul clientului criptarea se poate face pe 256, 128, 56 sau 40 de biti.
Ai nevoie de ajutor?