Sendmachine

Toate uneltele pentru a crea, expedia si eficientiza campaniile de email marketing
Construiesti legaturi de durata cu abonatii, atragi abonati la newsletter si ii transformi in clienti fideli prin campaniile email!

Pachete pentru orice nevoie

Free

 

15.000 email-uri / luna

Limita 500 mesaje / zi

2 campuri aditionale

-

Segmentare

Limita 5 liste

Statistici detaliate

Integrare prin API

-

16,90

euro / luna

55.000 email-uri / luna

Potrivit pt. 6.000 de contacte*

10 campuri aditionale

Automatizari

Segmentare

Numar liste nelimitat

Statistici detaliate

Integrare prin API

IP dedicat la cerere

27,90

euro / luna

110.000 email-uri / luna

Potrivit pt. 12.000 de contacte*

10 campuri aditionale

Automatizari

Segmentare

Numar liste nelimitat

Statistici detaliate

Integrare prin API

IP dedicat la cerere

79,90

euro / luna

320.000 email-uri / luna

Potrivit pt. 35.000 de contacte*

10 campuri aditionale

Automatizari

Segmentare

Numar liste nelimitat

Statistici detaliate

Integrare prin API

IP dedicat la cerere

Organizatiile nonprofit primesc o reducere de 20% la toate pachetele de newsletter.
Pretul nu include TVA si este estimat pentru 2 campanii pe saptamana din totalul email-urilor disponibile, la care se adauga eventualele mesaje tranzactionale.

Viteza mare de expediere a mail-urilor

Statistici separate pe liste de abonati

Plugin-uri pentru Wordpress si Magento

Integrarea serviciului prin API

Intrebari frecvente

Care sunt beneficiile email marketing-ului?
Email Marketing-ul are multiple beneficii pentru a ajuta afacerea ta sa se dezvolte cu succes, atat din punct de vedere a vanzarilor cat si a cresterii traficului pe pagina. Acesta poate fi automatizat pentru trimiterea mesajelor relevante si personalizate, ceea ce ajuta la fidelizarea clientilor, la amintirea brandului si la cresterea loialitatii clientilor. Cu toate acestea, putem spune ca este una dintre cele mai eficiente si mai ieftine metode de atingere a scopurilor si performantelor in marketing.
Ce este o platforma de Email Marketing si cum ajuta automatizarea afacerii mele?
O platforma de email marketing este un instrument de marketing digital ce permite afacerilor sa gestioneze si sa trimita campanii de email marketing. Aceasta contine metode de colectare a adreselor de email, organizarea lor in liste diferite, segmantarea listelor, posibilitatea trimiterii newslettere sau emailuri tranzactionale si statistica despre successul campaniilor trimise. Cu ajutorul automatizarii, se trimit mesaje personalizate si relevante in functie de comportamentul sau interesele clientilor, pentru a imbunatati relatia cu acestia si care are ca rezultat direct o vanzare mai eficienta.
Cum sa construiesc o lista de abonati pentru campania mea de email marketing?
Este important sa construiesti o lista de abonati care este formata din persoane ce isi doresc cu adevarat sa primeasca informatii despre produsele sau serviciile tale. Construirea listei de abonati se bazeaza pe un formular de inscriere adaugat pe site, pentru a incuraja vizitatorii sa se aboneze la lista ta de emailuri. Este important sa-i oferi clientului atat regulamentul de abonare cat si posibilitatea de a se dezabona oricand doreste.
Cum pot sa-mi protejez campaniile de email marketing impotriva spam-ului?
Spam-ul poate avea consecinte negative asupra brand-ului tau si poate afecta reputatia ta in mediul online de aceea este important sa ti cont de anumite masuri. O prima masura ce trebuie sa o ai in vedere este crearea unei liste de abonati de inalta calitate, deoarece va reduce sansele ca emailurile tale sa fie marcate ca spam. De asemenea, o atentie sporita trebuie sa acorzi la personalizarea emailurior pentru a creste sansele ca abonatii sa deschida email-ul si sa actioneze. Respectarea regulilor privind spamul este o alta cerinta esentiala. Aceste reguli includ adaugarea unei optiuni de dezabonare usor de gasit in fiecare email, evitarea utilizarii unor cuvinte si fraze care sunt asociate cu spam-ul, si respectarea legilor privind confidentialitatea si protectia datelor. Este important folosirea unui furnizor de servicii de email marketing de incredere pentru a evita probleme majore care necesita un expert.
Cum se preconizeaza ca se vor dezvolta tendintele in email marketing in urmatorii ani?
Email Marketing-ul este un domeniu care se dezvolta rapid si trebuie sa ne adaptam pentru a ramane relevanti si eficienti. Urmati tendintele generale ale web-ului, adoptati designul mobil pentru newslettere si respectati noile regulamente GDPR pentru a va asigura ca mesajele dvs. de marketing sunt eficiente si respecta drepturile clientilor.
Email Marketing si newsletter-ul sunt acelasi lucru?
Newsletter-ul poate fi considerat o componenta a strategiei de email marketing a unei companii, dar nu este singurul aspect al acesteia. Newsletter-ul este o forma de email marketing care consta intr-un email trimis in mod regulat catre o lista de abonati. Email marketing-ul poate include o gama larga de tactici și strategii pentru a comunica cu publicul tinta prin intermediul email-urilor, cum ar fi emailurile de bun venit, de parasire a cosului, tranzactionale si de multumire pentru cumparaturi.
Cum pot fi create si implementate strategii eficiente de newsletter?
Pentru a crea si implementa strategii eficiente de newsletter, trebuie sa te concentrezi pe crearea de continut de calitate, personalizare si optimizare a designului, precum si pe monitorizarea performantei campaniilor. De asemenea, e importanta si frecventa de trimitere a newsletter-ului, deoarece prea multe email-uri pot duce la spam, in timp ce prea putine email-uri pot duce la pierderea interesului clientilor.
Cum sa gestionez colectarea contactelor si sa asigur confidentialitatea acestora in campaniile de email marketing?
Este important sa fii transparent in ceea ce priveste colectarea si utilizarea datelor personale ale abonatilor tai si sa respecti preferintele lor. Gestionarea colectarii contactelor si asigurarea confidentialitatii acestora in campaniile de email marketing este cruciala pentru a fi conform cu regulamentul privind protectia datelor si pentru a construi incredere in randul abonatilor tai. Stabileste proceduri de securitate pentru a proteja informatiile personale ale abonatilor tai, precum criptarea datelor si stocarea acestora intr-un loc sigur si accesibil doar angajatilor autorizati. Foloseste o platforma de email marketing de incredere, cum este Sendmachine, care sa respecte regulamentul GDPR.
Ai nevoie de ajutor?