Gazduire web special gandita pentru site-ul tau Prestashop


Conceput pentru viteza, siguranta si stabilitatea ta onlineFie ca ai un site sau doresti sa-ti creezi unul pe platforma Prestashop si vrei ca incarcarea acestuia sa fie rapida si in acelasi timp sa aiba o buna stabilitate? Zooku este solutia ta ideala de hosting!

Alege planul tau de gazduire si vezi diferenta!

PrestaShop Mega Store
pentru magazine cu mii de produse
28.45 (29.95)
euro / luna *
Spațiu SSD 50.0 GB
Trafic rețea nelimitat
Uptime minim 99.95 %
Baze date MySQL 999 buc
Utilizatori Email nelimitat
Migrare hosting gratuit
Backup zilnic
Newsletter gratuit
Sendmachine gratuit
PrestaShop Mini Store
pentru magazine mici
9.45 (10.95)
euro / luna *
Spațiu SSD 12.5 GB
Trafic rețea nelimitat
Uptime minim 99.94 %
Baze date MySQL 40 buc
Utilizatori Email nelimitat
Migrare hosting gratuit
Backup zilnic
Newsletter gratuit
Sendmachine gratuit

Solicita postare in SEAP/SICAP


Cauti un pachet personalizat?
Extindem Orizonturile


Solutia personalizata pentru proiecte ambitioase.

*Pret fara TVA valabil la o achizitie noua pe 12 luni. Pentru perioade mai mari se ofera discount suplimentar. Migrarea site-ului este gratuita la gazduire pe minim 1 an exceptand cazurile complexe. Promotia este valabila timp limitat. Prelungirea abonamentului se face la pretul intreg.

De ce suntem buni la gazduirea site-urilor pe platforma Prestashop ?

Securitate
Punem accent pe securitate (Anti-Malware, protectie DDoS si Brute Force), monitorizam constant si cautam vulnerabilitati legate de Wordpress, iar pentru a proteja utilizatorii nostri scanam frecvent site-urile.

Suport
Echipa noastra de suport a acumulat o experienta mare in majoritatea erorilor si problemelor ce pot aparea la rularea platformei Wordpress, astfel putem sa te ajutam sa le rezolvi rapid, iar site-ul tau sa fie online in cel mai scurt timp.

Transfer gratuit
Vrei mutarea site-ul tau pe platforma noastra de hosting, dar nu ai o persoana care sa se ocupe de partea tehnica? Nici o problema! Migram site-ul gratuit la noi, fara intreruperi.

Trafic necontorizat
Toate pachetele de gazduire web au traficul necontorizat. Acest lucru inseamna ca site-ul gazduit la noi poate sa primeasca un numar nelimitat de vizite in fiecare zi fara ca tu sa fii limitat in vre-un fel.

Instalare rapida
Poti instala cu un singur click platforma Wordpress din panoul nostru fara a fi necesar sa ai cunostinte tehnice prea multe, ai instant platforma activa, va trebui doar sa incarci continutul si sa te ocupi de “cosmetizarea” site-ului.

Backup zilnic
Facem backup zilnic pe servere separate, pentru ca informatiile tale sa fie in deplina siguranta.

Adrese de email
Poti sa creezi un numar nelimitat de adrese de email pentru utilizatorii website-ului sau angajati, pentru o comunicare cat mai buna.

Uptime 99.99%
Vrem ca afacerea ta sa fie online tot timpul si facem eforturi sa mentinem un nivel cat mai ridicat de disponibilitate.

Baze de date
Datorita sistemului nostru distribuit de servere, bazele de date se afla pe servere separate pentru o functionare ireprosabila a site-ului.

Solutie Email Newsletter
Iti oferim gratuit Plugin-ul Sendmachine pentru email marketing si pana la 15.000 de newslettere trimise prin platforma noastra.

Ai nevoie de ajutor?