Gazduire web special gandita pentru site-ul tau Prestashop


Conceput pentru viteza, siguranta si stabilitatea ta onlineFie ca ai un site sau doresti sa-ti creezi unul pe platforma Prestashop si vrei ca incarcarea acestuia sa fie rapida si in acelasi timp sa aiba o buna stabilitate? Zooku este solutia ta ideala de hosting!

Alege planul tau de gazduire si vezi diferenta!

PrestaShop Mini Store
9.45 (10.95) euro / luna *

 Trafic nelimitat

 Spatiu 12.5 GB

 Casute mail nelimitat

 PHP da

 MySQL 40

 Backup zilnic

Mai multe detalii
PrestaShop Mega Store
28.45 (29.95) euro / luna *

 Trafic nelimitat

 Spatiu 50 GB

 Casute mail nelimitat

 PHP da

 MySQL 999

 Backup zilnic

Mai multe detalii

*Pret fara TVA valabil la o achizitie noua pe 12 luni. Pentru perioade mai mari se ofera discount suplimentar. Migrarea site-ului este gratuita la gazduire pe minim 1 an exceptand cazurile complexe. Promotia este valabila timp limitat. Reinnoirea se face la pretul intreg.

Gazduire Prestashop Basic


Acest pachet de hosting a fost gandit si optimizat special pentru platforma Prestashop si este dedicat pentru site-uri de afaceri mici, bloguri, site-uri de prezentare sau pagini de landing.

Gazduire Prestashop Premium


Solutia ta premium dedicata site-urilor cu un necesar ridicat de resurse, magazinelor online construite cu WooCommerce sau alte platforme pentru eCommerce.

De ce sa alegi o solutie Prestashop pentru site-ul tau


La ora actuala Prestashop este cea mai folosita platforma de administrare a continutului unui site sau blog. Sunt peste 74 de milioane de site-uri din intreaga lume care folosesc aceasta platforma pentru administrarea continutului, blogului, a promovarii de servicii sau produse.

  • Usor de instalat - instalare cu un singur click din panoul Zooku
  • Este gandit pentru SEO - foarte prietenos cu motoarele de cautare, site-urile construite cu Prestashop au un ranking superior in rezultatele cautarilor, deoarece CMS are grija de 80-90% din problemele de accesare ale crawlerelor Google
  • Cel mai folosit CMS din lume, aproape 27% din site-urile online folosesc Prestashop
  • Branduri de top si firme mari au ales Prestashop-ul ca platforma de management al continutului - Sony, Microsoft, The Wall Street Journal, The New York Times si lista poate continua
  • Usor de administrat - panoul de administrare este foarte prietenos si usor de folosit
  • Este gratuit - este un open-source
  • Poti crea usor un magazin online folosind WooCommerce, cea mai celebra solutie
  • Plugin-uri pentru orice nevoie - vrei sa integrezi un modul de newsletter sau alte functionalitati, poti adauga usor aceste functionalitati. La ora actuala sunt peste 47.000 de plugin-uri disponibile
  • Teme gratuite - ai o multitudine de teme pe care le poti folosi gratuit, cu un singur click tema este instalata
  • Comunitatea din spatele aplicatiei - ai o intreaga comunitate in spatele acestei platforme, gasesti usor informatii si detalii despre anumite functionalitati

De ce suntem buni la gazduirea site-urilor pe platforma Prestashop ?

Securitate
Punem accent pe securitate (Anti-Malware, protectie DDoS si Brute Force), monitorizam constant si cautam vulnerabilitati legate de Wordpress, iar pentru a proteja utilizatorii nostri scanam frecvent site-urile.

Suport
Echipa noastra de suport a acumulat o experienta mare in majoritatea erorilor si problemelor ce pot aparea la rularea platformei Wordpress, astfel putem sa te ajutam sa le rezolvi rapid, iar site-ul tau sa fie online in cel mai scurt timp.

Transfer gratuit
Vrei mutarea site-ul tau pe platforma noastra de hosting, dar nu ai o persoana care sa se ocupe de partea tehnica? Nici o problema! Migram site-ul gratuit la noi, fara intreruperi.

Trafic necontorizat
Toate pachetele de gazduire web au traficul necontorizat. Acest lucru inseamna ca site-ul gazduit la noi poate sa primeasca un numar nelimitat de vizite in fiecare zi fara ca tu sa fii limitat in vre-un fel.

Instalare rapida
Poti instala cu un singur click platforma Wordpress din panoul nostru fara a fi necesar sa ai cunostinte tehnice prea multe, ai instant platforma activa, va trebui doar sa incarci continutul si sa te ocupi de “cosmetizarea” site-ului.

Backup zilnic
Facem backup zilnic pe servere separate, pentru ca informatiile tale sa fie in deplina siguranta.

Adrese de email
Poti sa creezi un numar nelimitat de adrese de email pentru utilizatorii website-ului sau angajati, pentru o comunicare cat mai buna.

Uptime 99.99%
Vrem ca afacerea ta sa fie online tot timpul si facem eforturi sa mentinem un nivel cat mai ridicat de disponibilitate.

Baze de date
Datorita sistemului nostru distribuit de servere, bazele de date se afla pe servere separate pentru o functionare ireprosabila a site-ului.

Solutie Email Newsletter
Iti oferim gratuit Plugin-ul Sendmachine pentru email marketing si pana la 32.000 de newslettere trimise prin platforma noastra.

Ai nevoie de ajutor?