Modalitati de plata pentru serviciile Zooku

Transfer bancar

Cu Ordin de plată sau eBanking direct în contul S.C. Zooku Solutions S.R.L.

Libra Bank
RO32BREL0002004091170100
Swift: BRELROBU

Numerar

La sucursala bancii, in contul S.C. Zooku Solutions S.R.L.

Libra Bank
RO32BREL0002004091170100
Swift: BRELROBU

Pentru instituții de stat în contul de trezorerie

in contul S.C. Zooku Solutions S.R.L.
RO59 TREZ 4765 069X XX01 3476
Trezoreria Targu Mures
Atenție! nu puteți plăti din bancă în trezorerie.

Cu cardul

vă rugăm să citiți cu atenție cum funcționează plățile online

Metode de plată

Puteți alege dintre următoarele metode de plată: card de credit/debit. Dacă ați selectat card de credit/debit ca metodă de plată, este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comandă pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail. Acceptăm următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plată card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastră va fi procesată imediat. Pentru comenzi pentru care ați selectat metoda de plată prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar după confirmarea creditării contului PayU cu suma transferată, introducându-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

Politica de securitate

Cât de sigur este pentru mine să plătesc on-line? Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plăți on-line oferite de PayU. Riscurile asociate unei plăți on-line sunt:

Cum plătesc on-line

S.C. Zooku Solutions S.R.L vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plată on-line ale www.PayU.ro.
În acest fel putem asigura clienților noștri un serviciu sigur și eficient de comandă și plată on-line. Puteți cumpăra produsele noastre on-line urmând 3 pași:
  1. Selectați produsul pe care doriți să-l achiziționați și apăsați pe linkul 'Cumpără acum!'
  2. Introduceți datele dvs. personale. Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL pe 128 biți. Mai multe informații sunt disponibile în rubrica 'Cât de sigur este pentru mine să plătesc on-line?'. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți, nici de către S.C. Zooku Solutions S.R.L. , nici de către PayU. Aveți grijă să completați formularul corect și să indicați persoanele la care se va face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail are importanță extremă deoarece informațiile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresă de e-mail incorectă încetinește întregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atât, S.C. Zooku Solutions S.R.L și PayU nu vor putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dumneavoastră.
  3. Introduceți datele despre credit/debit card:
    Dacă ați ales metoda de plată 'Card credit/debit' este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul '3-D Secure' elaborat de aceste organizații care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. '3-D Secure' asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayU, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, '3-D Secure' este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri În mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor Și se desfășoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul '3-D Secure' permite efectuarea de cumpăraturi on-line cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.
    Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.
Ai nevoie de ajutor?