Descriere Regulament Cupoane Zooku

Cupoanele de reducere sunt oferite de SC Zooku Solutions SRL (in continuare numita Zooku) si se genereaza cu ocazia diferitelor promotii. Cupoanele pot avea diferite valori, comform promotiilor in desfasurare.

Cupoanele pot fi folosite pe site-ul www.zooku.ro.

Art. 1 - Organizatorul:

1.1 SC Zooku Solutions SRL, cu sediul social in Targu Mures, Jud. Mures, strada Iuliu Maniu, Nr. 14, cod unic de inregistrare RO21917996, numar de inregistrare in Registrul Comertului J26/849/21.12.2010, operator de date personale nr. 10284.

Art. 2 - Dreptul de folosire

2.1 Cupoanele pot fi folosite de orice persoana fizica, cu varsta peste 18 ani sau orice persoana juridica, care are un cont pe site-ul www.zooku.ro. si realizeaza o comanda.

Art. 3 Valabilitatea si locatia de utilizare

3.1. Cupoanele sunt valabile comform promotiilor in desfasurare, cand se va specifica cu exactitate valabilitatea acestora.

3.2. Cupoanele de reducere se pot utiliza doar pe site-ul www.zooku.ro.

Art. 4 - Modalitati de utilizare

4.1. Clientii care detin cupoane le pot utiliza la realizarea unei comenzi de domeniu, pachet de hosting (gazduire), email profesional sau certificat SSL, daca nu se specifica serviciile care fac obiectul promotiei sau cuponului.

4.2. Un cupon se poate folosi in cazul in care se doreste mutarea unui domeniu la Zooku si se achizitioneaza un pachet de gazduire.

4.3. Un cupon se poate utiliza la prelungirea domeniilor sau pachetelor de gazduire daca este prevazut acest lucru.

4.4. Clientul poate utiliza un cupon o singura data sau de mai multe ori, in functie de Regulamentul unei promotii si regulile de utilizare ale cuponului respectiv.

4.5. Daca valoarea cuponului este mai mare decat valoarea comenzii, se va emite o factura proforma cu valoarea zero si se consuma cuponul.

4.6. Cupoanele nu sunt transmisibile, decat daca se specifica acest lucru.

4.7. Cupoanele nu pot fi cumulate intre ele sau cu reduceri si oferte existente pe site-ul www.zooku.ro

Art. 5 - Dispozitii finale

5.1. Prin utilizarea cupoanelor, clientii declara ca sunt de acord sa respecte si sa se comformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor din prezentul Regulament.

5.2. Zooku isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament fara o notificare prealabila.

5.3. Zooku isi rezerva dreptul de a monitoriza si verifica modul in care se utilizeaza cupoanele de reducere, iar in cazul in care se observa anumite tentative de frauda se poate refuza utilizarea cuponului.

5.4. Zooku nu isi asuma niciun neajuns creat de intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de internet

5.5. Eventualele neintelegeri aparute intre Zooku si utilizatorii cupoanelor se vor rezolva pe cale amiabila.

5.6. Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati departamentul Suport

Acesta a fost regulamentul cupoanelor; va rugam sa consultati si regulamentul promotiilor pentru informatii suplimentare.
Avem in prezent 13 promotii active pentru domenii, gazduire web, email sau certificate SSL.
Ai nevoie de ajutor?