Bine ati venit!


Tocmai ai cumparat domeniu perfect dar inca nu e gata site-ul? Ai mai multe domenii secundare pentru acelasi proiect cu acelasi continut sau fara Web? Folosesti domeniu pentru o campanie viitoare sau recurenta?

Nici o problema! Am lansat primul pachet 100% gratuit. Zero costuri suplimentare, zero obligatii. Pur si simplu, GRATUIT!O multitudine de servicii vitale la doar 0 (0.95) euro / luna

Website hosting
Features

DNS yes

Manager DNS yes

Spatiu email 999 MB

Mail accounts 1

Parcare Web yes

Redirect web yes

Backup daily

Settings basic

Uptime 99.9

MySQL version N/A

PHP version N/A

Detalii pachet Free Welcome

Pachetul Free Welcome este o noua inovatie din oferta Zooku, gandit sa sprijine miile de clienti cu care colaboram de peste 18 ani.

Iti multumim ca ai achizitionat domeniul de la noi si te sprijinim pe toata perioada reinnoirii domeniului cu acest pachet ce include spatiu de stocare de 999 MB pentru o casuta de e-mail si parcari/redirectari Web.

Noi iti dorim ca proiectul sa se dezvolte si businessul sa infloreasca, de aceea daca necesitatile tale se vor schimba poti oricand sa faci upgrade la un pachet superior.

Pachetul Free Welcome este oferit pentru toate domeniile romanesti si internationale achizitionate prin noi.

Serviciul este activ pe toata durata valabilitatii domeniului si poate fi reinnoit odata cu domeniul respectiv.

Poti avea oricate pachete Free Welcome doresti (cite unul per domeniu) - nu exista limitari per cont.

Pachetul este compatibil doar cu domeniile nou achizitionate sau reinnoite prin noi, si la care se pastreaza NS-urile noastre. Nu se aplica pentru transferuri sau domenii ce au deja gazduire activa.

Ai nevoie de ajutor?