Accesez /wp-admin si imi apare Forbidden ce sa fac?

2021-12-10 08:30

Daca la accesarea /wp-admin pe un site construit pe platforma Wordpress, primiti mesajul: Forbidden  You don't have permission to access /wp-login.php on this server. Trebuie sa stiti ca nu este  o problema cu site-ul, e o masura de securitate si doar trebuie sa asteptati cateva minute.

Eroarea este generata de un sistem de protectie impotriva atacurilor de tip brute force. Prin acest tip de atacuri se incearca descoperirea parolei de logare la pagina de administrare Wordpress. In general aceste atacuri sunt generate de boti care incearca constant diferite combinatii de parole de pe Ip-uri diferite.

Modulul de securitate impune restrictia de logare la pagina /wp-login.php daca detecteaza mai mult de 10 logari esuate in interval de 3 minute. Restrictia este valabila pentru toti utilizatorii timp de 15 minute. In cazul in care in acest interval nu mai sunt si alte incercari, restrictia se ridica automat.

In cazul in care folositi un plugin de securitate care face acelasi lucru si doriti eliminarea acestui modul va puteti adresa serviciului suport al Zooku pentru deactivarea acestuia.


Apreciere medie: 0 (0 Voturi)

Nu poti adauga observatii

Ai nevoie de ajutor?